Έξυπνες ιδέες για ένα Bachelor and Bachelorette πάρτι

Έξυπνες ιδέες για ένα Bachelor and Bachelorette πάρτι.
girls-party

Πριν το ξεκίνημα της έγγαμης ζωής τους, τα ζευγάρια έχουν μία βραδιά «ελευθερίας» που μπορούν να την περάσουν μαζί με τους πιο στενούς φίλους τους. Το bachelor για τους άντρες και το bachelorette για τις γυναίκες, “σηματοδοτούν” το τέλος της εργένικης ζωής και την αρχή του νέου κεφαλαίου.

Μπορεί το bachelor ή bachelorette πάρτι να θεωρείται ένα ξενόφερτο έθιμο, όμως γενικά δεν είναι περίεργο να μαζεύονται ο γαμπρός και η νύφη με τους φίλος τους και να απολαμβάνουν ένα ξέγνοιαστο βράδυ πριν από τον γάμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αναφορές παρόμοιας παράδοσης στην αρχαία Σπάρτη.

Έξυπνες ιδέες για ένα Bachelor and Bachelorette πάρτιΗ οργάνωση του Bachelor and Bachelorette πάρτι

H οργάνωση του Bachelor και Bachelorette πάρτι είναι μία χαρούμενη διαδικασία καθώς πρόκειται για ένα είδος διακοπών μεταξύ κολλητών φίλων.

Συνηθίζεται την οργάνωση να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο κουμπάρος, καθώς η νύφη και ο γαμπρός πρέπει να λύσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου. Επίσης είναι καλό να ξεκινήσει αποταμίευση για το Bachelor πάρτι από νωρίς, καθώς ένας καλός προϋπολογισμός θα μπορούσε να βοηθήσει στον σχεδιασμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γαμπρός και η νύφη απαγορεύεται να πληρώσουν για το πάρτι.

Για να είναι πετυχημένο ένα Bachelor πάρτι, πρέπει να αποτελείται από άτομα του στενού περιβάλλοντος. Διαλέξτε τους πιο κοντινούς φίλους και ετοιμαστείτε για ένα ξέφρενο βράδυ! Άλλωστε, ό,τι γίνεται σε ένα Bachelor πάρτι, χαίρει άκρας μυστικότητας, γι΄ αυτό και οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άτομα εμπιστοσύνης.

Η τοποθεσία θα ήταν καλό να αποτελεί έκπληξη για τα τιμώμενα πρόσωπα. Φανταστείτε να υπάρχει ακόμα το μπας που ο γαμπρός με τον κουμπάρο έκαναν την πρώτη τους βραδινή έξοδο; Το καλύτερο είναι το μέρος του πάρτι να έχει κάποια σημασία. Κάντε λοιπόν κράτηση από νωρίς και αποκλείστε όσα απρόοπτα μπορείτε.

Ένα από τα βασικότερα πράγματα της επιλογής της τοποθεσίας, είναι και η άμεση πρόσβαση στο σπίτι. Η ασφαλής επιστροφή για όλους τους συμμετέχοντες είναι αναγκαία!

Ιδέες για το Bachelor & το Bachelorette πάρτι

Υπάρχουν άπειρες επιλογές για ένα πετυχημένο Bachelor πάρτι. Φυσικά, όμως, είναι καλό πρώτα να σκεφτείτε τις επιθυμίες του γαμπρού και της νύφης.

Υγρό πάρτι: Ένα πάρτι στη θάλασσα ή στην πισίνα για βουτιές οποιαδήποτε στιγμή, είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Φυσικά το Bachelor πάρτι δεν πρέπει να είναι μόνο μία μέρα! Γιατί δεν σκέφτεστε μία διήμερη απόδραση με ένα ιστιοπλοϊκό;

Extreme Sports: Αν πρόκειται για ένα ζευγάρι που του αρέσει η αδρεναλίνη, γιατί να μη σκεφτείτε κάτι που θα την ανεβάσει στα ύψη; Μια ελεύθερη πτώση με φίλους θα μπορούσε να αποτελέσει την τέλεια επιλογή.

Συνεχές ξεφάντωμα: Αν είστε άνθρωποι της πόλης, επισκεφτείτε όσα περισσότερα μπαρ μπορείτε. Πάρτε με τη σειρά τα αγαπημένα στέκια του γαμπρού και της νύφης, και απολαύστε ένα Bachelor πάρτι με μπόλικο χορό και αλκοόλ.

Στο σπίτι: Δεν είναι απαραίτητο να πάρετε τους δρόμους. Ένα πάρτι στο σπίτι είναι ιδανικό για τα «κακά» παιδιά που έχουν στο μυαλό τους να οργανώσουν ένα «κλειστό» χορευτικό πρόγραμμα με επαγγελματίες χορευτές.

On the road: Από την άλλη μπορείτε στην κυριολεξία να πάρετε τους δρόμους. Γεμίστε το ντεπόζιτο και ξεκινήστε ένα διήμερο ταξίδι προς το άγνωστο!

Έξυπνες ιδέες για ένα Bachelor and Bachelorette πάρτιTips για το Bachelorette πάρτι

Οργανώστε κάτι που θα αρέσει στα τιμώμενα πρόσωπα! Περάστε μια ξέγνοιαστη βραδιά ή ένα διήμερο γεμάτο κέφι και χορό. Πάρτε ένα βιβλίο ευχών και γράψτε όλοι οι συμμετέχοντες από κάτι ώστε να μην ξεχάσετε ποτέ τη βραδιά αυτή, ή ανταλλάξτε δώρα που θα τα κρατήσετε για μία ζωή.

Δημιουργήστε μία μέρα μοναδική που θα μείνει αξέχαστη στους νεόνυμφους!

Για πιο αναλυτικές πληροφορίες για ένα τέλειο Bachelor πάρτι διαβάστε «Ο απόλυτος οδηγός για Bachelor & Bachelorette πάρτυ» από το balloon.gr.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood