Έκρυβε μια ντουζίνα παράνομους μετανάστες ανάμεσα σε εμπορεύματα στην καρότσα του φορτηγού του

Έκρυβε μια ντουζίνα παράνομους μετανάστες ανάμεσα σε εμπορεύματα στην καρότσα του φορτηγού του.
Screenshot_2493

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Ροδόπης, της Ξάνθης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, πέντε διακινητές – τρεις αλλοδαποί και δύο ημεδαποί – οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής–Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Έκρυβε μια ντουζίνα παράνομους μετανάστες ανάμεσα σε εμπορεύματα στην καρότσα του φορτηγού τουΣτη δεύτερη περίπτωση, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής–Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων εντοπίσθηκε ένα ακινητοποιημένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και συνελήφθη ο αλλοδαπός οδηγός του, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Έκρυβε μια ντουζίνα παράνομους μετανάστες ανάμεσα σε εμπορεύματα στην καρότσα του φορτηγού τουΣτην τρίτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κήπων-Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φερών συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Έκρυβε μια ντουζίνα παράνομους μετανάστες ανάμεσα σε εμπορεύματα στην καρότσα του φορτηγού τουΣτην τέταρτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης–Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δώδεκα μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει ανάμεσα σε εμπορεύματα στην καρότσα του οχήματος.

Έκρυβε μια ντουζίνα παράνομους μετανάστες ανάμεσα σε εμπορεύματα στην καρότσα του φορτηγού τουΚατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood