Εκπτώσεις και προσφορές από κορυφαία brands αποκλειστικά για πελάτες ΔΕΗ

Στο "ΔΕΗ myRewards Coupons" προστίθενται συνεχώς νέες προσφορές.
Screenshot_864
  • Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης από τη ΔΕΗ.
  • Προσφορές και εκπτώσεις σε τιμές εισιτηρίων, προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Στην ενότητα “ΔΕΗ myRewards” στο νέο myΔΕΗ.

Η ΔΕΗ εγκαινιάζει μια νέα εποχή αποκλειστικών προσφορών και εκπτώσεων για όλους τους πελάτες της με το πρόγραμμα επιβράβευσης “ΔΕΗ myRewards Coupons”, εξασφαλίζοντας ειδικά για αυτούς προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις στις τιμές εισιτηρίων, προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες μάρκες της αγοράς.

Εκπτώσεις και προσφορές από κορυφαία brands αποκλειστικά για πελάτες ΔΕΗΤο νέο, “ΔΕΗ myRewards Coupons”, είναι αποτέλεσμα της νέας πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της ΔΕΗ, που έχει τον πελάτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο.

Στην ενότητα “ΔΕΗ myRewards” στο νέο myΔΕΗ, οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να βρουν δωρεάν και να αποκτήσουν κουπόνια για φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία και ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

Η εξαργύρωση των κουπονιών “ΔΕΗ myRewards Coupons” μπορεί να γίνει είτε στα online είτε στα φυσικά καταστήματα των συνεργαζόμενων εταιρειών, με τη χρήση του κωδικού που λαμβάνεται μέσω viber, sms ή e-mail.

Στο “ΔΕΗ myRewards Coupons” προστίθενται συνεχώς νέες αποκλειστικές προσφορές μέσα από καινούργιες συνεργασίες που καλύπτουν ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών, καθώς και εποχιακές προσφορές.

Εκπτώσεις και προσφορές από κορυφαία brands αποκλειστικά για πελάτες ΔΕΗ

Η ΔΕΗ θα ενισχύει συνεχώς τα προγράμματα επιβράβευσης και την ενότητα “ΔΕΗ myRewards” προσφέροντας ακόμα περισσότερη αξία στους πελάτες της.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΔΕΗ myRewards Coupons στο myΔΕΗ.

Εκπτώσεις και προσφορές από κορυφαία brands αποκλειστικά για πελάτες ΔΕΗ Εκπτώσεις και προσφορές από κορυφαία brands αποκλειστικά για πελάτες ΔΕΗ Εκπτώσεις και προσφορές από κορυφαία brands αποκλειστικά για πελάτες ΔΕΗ Εκπτώσεις και προσφορές από κορυφαία brands αποκλειστικά για πελάτες ΔΕΗ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood