Εκπαιδευτικοί, παιδιά και γονείς, μεταμόρφωσαν την αυλή του Νηπιαγωγείου Αμαξάδων

"Όταν υπάρχει βούληση και καλή συνεργασία αποδεικνύεται ότι μπορούν να γίνουν τα πάντα!", υπογραμμίζει η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, Νατάσα Μπατζάκα.
Screenshot_930

Αγνώριστη έγινε η αυλή του Νηπιαγωγείου Αμαξάδων, χάρη στη δημιουργική έμπνευση και την ενεργοποίηση όλης της σχολικής κοινότητας. Εκπαιδευτικοί, νήπια και γονείς, με μεράκι και κέφι έδωσαν χρώμα και ομορφιά· ζωγράφισαν το σχολείο, έφτιαξαν πολλά επιδαπέδια παιχνίδια στην αυλή, φύτεψαν λουλούδια και δέντρα, και δημιούργησαν γωνιές ανάπαυσης και δημιουργικής εκτόνωσης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναμόρφωση και την αισθητική αναβάθμιση του σχολείου.

Η σχολική αυλή ως χώρος άτυπης μάθησης μπορεί να λειτουργήσει ως ένα περιβάλλον όπου ευνοείται η κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού, η αγάπη του για τη φύση, η ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους και συνείδησης, και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι όμορφη και θελκτική για τα παιδιά.

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Αμαξάδων, Νατάσσα Μπατζάκα, ευχαριστεί από καρδιάς  όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου δράσης, και συγκεκριμένα, τους γονείς των νηπίων που πρόσφεραν αφειδώς τον χρόνο, την οικονομική ενίσχυση, τη δημιουργικότητα και τη θετική τους ενέργεια, αλλά και τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για την άψογη συνεργασία τους σε αυτόν τον κοινό στόχο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους επαγγελματίες που με τις ευγενικές τους χορηγίες έκαναν δυνατή την επίτευξη αυτού του στόχου – τις επιχειρήσεις, χρωμάτων “Maxicolor”, οικοδομικών υλικών “ΚΑΡΤΑΛ” και ξυλείας “Πανταζίδη” – καθώς και στον κ. Ισμέτ Κιντς “για την ιδιαίτερη ενεργοποίησή του στην ανεύρεση των παραπάνω χορηγιών”.

Εκπαιδευτικοί, παιδιά και γονείς, μεταμόρφωσαν την αυλή του Νηπιαγωγείου Αμαξάδων Εκπαιδευτικοί, παιδιά και γονείς, μεταμόρφωσαν την αυλή του Νηπιαγωγείου Αμαξάδων

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood