Έκοψε το κάπνισμα ανήμερα των γενεθλίων του ο Οντέρ Μουμίν

Σε εκδήλωση του Δήμου Ιάσμου με τίτλο «Όχι στο κάπνισμα και στα ναρκωτικά».
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΙΑΣΜΟΣ (3)

Ο Δήμος Ιάσμου πραγματοποίησε άλλη μια εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τίτλο «όχι στο κάπνισμα και στα ναρκωτικά». Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο νέο Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου, σκοπός ήταν κυρίως η ενημέρωση των νέων για τις επιπτώσεις του τσιγάρου και των εξαρτησιογόνων ουσιών προκειμένου να προστατέψουν τον εαυτό τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης όλων πάνω στο θέμα, κάνοντας αναφορά στις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και των ναρκωτικών.

Έκοψε το κάπνισμα ανήμερα των γενεθλίων του ο Οντέρ ΜουμίνΕξέφρασε τη λύπη του για την αύξηση του αριθμού των χρηστών και των εξαρτημένων ατόμων, ενώ ανακοίνωσε ότι ο ίδιος “κόβει” το τσιγάρο ανήμερα των 34ων γενεθλίων του.

Στην ημερίδα συμμετείχαν ως ομιλητές οι ιατροί Σόφτας Πασχάλης, Ρησγγίτς Αλή, Χαριτόπουλος Κώστας, και η κοινωνική λειτουργός Ζαργιάννη Ισμήνη, που μίλησαν εκτενέστερα γα τις επιπτώσεις του καπνίσματος και των ναρκωτικών στην ανθρώπινη υγεία.

Η αίθουσα γέμισε από πολίτες που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση. Σημαντική ήταν και η συμβολή των μαθητών του Δημοτικού και του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου, που ετοίμασαν αφίσες κατά του καπνίσματος και των ναρκωτικών.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood