Ο Δήμος Ιάσμου πραγματοποίησε άλλη μια εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τίτλο «όχι στο κάπνισμα και στα ναρκωτικά». Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο νέο Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου, σκοπός ήταν κυρίως η ενημέρωση των νέων για τις επιπτώσεις του τσιγάρου και των εξαρτησιογόνων ουσιών προκειμένου να προστατέψουν τον εαυτό τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης όλων πάνω στο θέμα, κάνοντας αναφορά στις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και των ναρκωτικών.

efbf2fed ekdilosi kata kapnismatos iasmos 4Εξέφρασε τη λύπη του για την αύξηση του αριθμού των χρηστών και των εξαρτημένων ατόμων, ενώ ανακοίνωσε ότι ο ίδιος “κόβει” το τσιγάρο ανήμερα των 34ων γενεθλίων του.

Στην ημερίδα συμμετείχαν ως ομιλητές οι ιατροί Σόφτας Πασχάλης, Ρησγγίτς Αλή, Χαριτόπουλος Κώστας, και η κοινωνική λειτουργός Ζαργιάννη Ισμήνη, που μίλησαν εκτενέστερα γα τις επιπτώσεις του καπνίσματος και των ναρκωτικών στην ανθρώπινη υγεία.

Η αίθουσα γέμισε από πολίτες που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση. Σημαντική ήταν και η συμβολή των μαθητών του Δημοτικού και του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου, που ετοίμασαν αφίσες κατά του καπνίσματος και των ναρκωτικών.