Υπό τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα έκοψε τη Βασιλόπιτά της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κομοτηνής του ΠΑΟΚ.

Τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, “να είναι το 2019 το ίδιο δημιουργικό και δυναμικό για τις αξίες που πρεσβεύει και καλλιεργεί η Ακαδημία, και γεμάτο με επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και κοινωνικό πλαίσιο”, διατύπωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης, και ο Πρόεδρος και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κύριοι Γιώργος Μαρινάκης και Ανέστης Σπυριάδης αντίστοιχα.

vasilopita akadimias paok 11Ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας Δημήτρης Παγωνίδης, εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Μητροπολίτη που “από την αρχή της λειτουργίας αυτής της Ακαδημίας είναι στο πλευρό μας, αρωγός πνευματικός και ηθικός”, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης για “την ενθάρρυνση και στήριξη των προσπαθειών της Ακαδημίας”, τους προπονητές που “εργάζονται με ζήλο υπερβάλλοντας εαυτούς”, και φυσικά προς τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών “για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την Ακαδημία και το πνεύμα συνεργασίας”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν πολλά δώρα για όλα τα τμήματα υποδομής, καθώς και μια επίσημη αγωνιστική φανέλα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας.