Εκλογές στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής

Εκλογές στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής.
ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΙΔΥΚ (1)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝ.ΙΔ.Υ.Κ., παίρνοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού της Ένωσης όσον αφορά τις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Δ.Σ., νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων για το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής και για το συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, καθώς και για την λήψη απόφασης για εκπροσώπηση του σωματείου μας στην ΓΣΕΕ αποφασίζει:

  • Την σύγκληση και διεξαγωγή Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης το Σάββατο 23/11, ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής με θέμα τις αρχαιρεσίες.
  • Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία τότε η 2η σύγκληση, με βάση τα άρθρα του Καταστατικού, ορίζεται για το Σάββατο 30/11, ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής με θέμα τις αρχαιρεσίες.
  • Σε περίπτωση που και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, τότε η 3η σύγκληση, με βάση τα άρθρα του Καταστατικού, ορίζεται για το Σάββατο 7/12, ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής με θέμα τις αρχαιρεσίες.
  • Υποψηφιότητες κατατίθενται βάση του Καταστατικού έως και την ημέρα εκλογής Εφορευτικής Επιτροπής.

Η Διεξαγωγή των εκλογών θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής το Σάββατο 7/12, ώρα από 12:00 έως 20:00, και την Κυριακή 8/12, ώρα από 12:00 έως 19:00.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood