Συνελήφθησαν χθες 14-10-2020, στους νομούς Δράμας και Καβάλας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Δράμας και Καβάλας, δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε οικισμό της Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνέλαβαν τον έναν άνδρα, διότι τον εντόπισαν να κατέχει σε αποθηκευτικό χώρο στην οικία του, κλώνους κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης, βάρους 430 γραμμαρίων, και μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους 5,2 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το πρωί, σε οικισμό της Θάσου, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον δεύτερο άνδρα, διότι εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του, ένα πλαστικό κυτίο και έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 81 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 430 γραμμάρια κλώνων κάνναβης και 86,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Καβάλας.

a9d5da8c 3 1802a26099 2 26