Συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διευκόλυνε την είσοδο στο εσωτερικό της χώρας σε επτά μη νόμιμους μετανάστες.
Ο νεαρός, οδηγώντας λεωφορείο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στην Ελλάδα. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, διαπίστωσαν ότι ο 23χρονος είχε αποκρύψει τους μη νόμιμους μετανάστες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο κάτω μέρος του οχήματος.
Κατασχέθηκε το λεωφορείο, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.