(φωτό αρχείου inkomotini.news)
Στην Κομοτηνή σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Σάββατο, το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, που συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς, έπειτα από νόμιμη πρόσκληση και εισήγηση της Προέδρου του Κλεοπάτρας Στογιαννίδου, στο άκουσμα της θλιβερής αναγγελίας του θανάτου του ΙΩΑΝΝΗ Μ. ΚΟΣΜΙΔΗ, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του εκλιπόντος και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπό του.
be8109c6 124405003 159742862539257 1041500486942916108 o
“Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής πληροφορήθηκε με αισθήματα θλίψης τον θάνατο του εξαίρετου συμπολίτη μας Ιωάννη Μ. Κοσμίδη, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών εξέχον μέλος του. Ο εκλιπών διακρίθηκε για την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά και υπηρέτησε ως δημοτικός σύμβουλος με ήθος, αφοσίωση, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Δήμο Κομοτηνής, συμβάλλοντας στην πρόοδο και ευημερία αυτού του τόπου. Διακρίθηκε για την ευγένεια και ευπρέπειά του, την ποιότητα του χαρακτήρα του, την εντιμότητα και ακεραιότητά του, λόγοι για τους οποίους η παρακαταθήκη που αφήνει αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς τους νεότερους, προς τους οποίους έδινε πάντοτε αφειδώς και με αγάπη την συμβουλή του. Ας αναπαύεται εν ειρήνη στην γη της Κομοτηνής, που τόσο αγάπησε.
Για τους λόγους αυτούς, το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα
α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α
• Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
• Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος.
• Να δωρηθεί στη μνήμη του το ποσό των χιλίων ευρώ στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων (Γηροκομείο) Κομοτηνής.
• Να επιδοθεί το παρόν Ψήφισμα από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό Tύπο.
Αιωνία του η Μνήμη
-Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
-Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ”.