“Είπα-ξείπα” από τον Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ, που επέστρεψε στην παράταξη Χαριτόπουλου

Σοβαρά εκτεθειμένος στα μάτια της κοινής γνώμης και κυρίως των ψηφοφόρων του, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ, μετά το "είπα-ξείπα" περί της ανεξαρτητοποίησής του από την παράταξη του δημάρχου Ντίνου Χαριτόπουλου, η οποία ανεξαρτητοποίηση διήρκησε μόλις...τέσσερις μήνες.
Screenshot_2624

Σοβαρά εκτεθειμένος στα μάτια της κοινής γνώμης και κυρίως των ψηφοφόρων του, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ, μετά το “είπα-ξείπα” περί της ανεξαρτητοποίησής του από την παράταξη του δημάρχου Ντίνου Χαριτόπουλου, η οποία ανεξαρτητοποίηση διήρκησε μόλις…τέσσερις μήνες.

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο, ο ίδιος, εκτόξευε κατηγορίες κατά “της Διοίκησης του Δήμου μας” και εναντίον “ενδοπαραταξιακών κύκλων”, που όπως τόνιζε, “είχαν αποφασίσει να με απομονώσουν και να με καταστήσουν αδρανή, το μαύρο πρόβατο και ανίκανο της παράταξής μας”, και υπογράμμιζε: “Είμαι διατεθειμένος να συμπράξω με οποιαδήποτε πολιτική κίνηση η οποία θα έχει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη και τη βελτίωση του τόπου μας”.

Τελικά, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αυτοαναιρείται και επιστρέφει στο “μαντρί” της παράταξης «Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών» αναφέροντας στη δήλωση-αίτηση επανένταξής του:

“Με την παρούσα σας καταθέτω το αίτημα επανένταξής μου στην παράταξη “Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών” με την οποία είχα εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2019. Πιστεύω ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, με την εμπειρία, την αποτελεσματικότητα, την αφοσίωση και το σημαντικό έργο που παρήγαγαν σε δύσκολες εποχές και κρίσεις, εγγυώνται ένα ευοίωνο μέλλον για τον Δήμο και τον τόπο μας. Σε αυτόν τον αγώνα δεν μπορώ να απουσιάσω, και συστρατεύομαι μαζί τους”.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος δήλωσε: “Η ενωτική δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από την παράταξη «Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών» τεκμηριώνει την θετική προοπτική για τον Δήμο και την τοπική κοινωνία με στόχο τη δημιουργία ενός μεγάλου αυτοδιοικητικού μετώπου για τις εκλογές του 2023. Η ενδυνάμωση και η συλλογικότητα της δημοτικής αρχής, σε ένα δύσκολο και ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον κρίσεων, είναι ο όρος για την υλοποίηση ενός πολλαπλασιαστικού και δημιουργικού προγράμματος στο σύνολο του Δήμου”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood