Συνεχείς επαφές και γόνιμες συζητήσεις με κατοίκους της υπαίθρου για θέματα της καθημερινότητάς τους, για τα αγροτικά ζητήματα και για τις προοπτικές του τόπου, περιλαμβάνει η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου Βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Χαρίτου.

Ο κ. Χαρίτου επισκέφθηκε μεταξύ άλλων, τους οικισμούς του Ροδίτη, του Θρυλορίου, της Γρατινής, της Φιλύρας και των Αρριανών, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους κατοίκους τους, να τους ακούσει και να συζητήσει με ειλικρίνεια μαζί τους για τα διλήμματα των επικείμενων εκλογών και για τις προτεραιότητες που θέτει ο ίδιος.

Γνωστός στους περισσότερους από την κοινωνική και επαγγελματική του διαδρομή, αλλά και από την αδιάλειπτη πολιτική του παρουσία στην περιοχή, ο υποψήφιος Βουλευτής συνάντησε θετικό κλίμα και την αναγνώριση ότι κάθε φορά που χρειάστηκε, αν και δεν κατείχε κάποιο θεσμικό ρόλο, υπερασπίστηκε με σθένος τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας.

Διαβεβαίωσε, δε, τους συνομιλητές του, ότι είναι έτοιμος να πράξει το ίδιο με μεγαλύτερη ένταση, από θέση ευθύνης πλέον, εφόσον η κοινωνία του αναθέσει τον τόσο σημαντικό αυτό ρόλο.

Ειδικότερα απευθυνόμενος στους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες, τους ζήτησε με τις επιλογές που θα κάνουν να κλείσουν τον δρόμο στην παλινόρθωση της Δεξιάς, να εμπιστευτούν το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για μια δίκαιη ανάπτυξη, και κρίνοντας με βάση την αξιοσύνη των υποψηφίων, να επιλέξουν μια σοβαρή και αποτελεσματική εκπροσώπηση για τον τόπο μας.

Advertisement