Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσιάζει (και) στην Κομοτηνή την εικαστική, καλλιτεχνική έκθεση, με θέμα «Ταξίδι σε τρεις Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα». 

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα αναγνωρισμένων καλλιτεχνών της Περιφέρειας αλλά και επώνυμων εικαστικών πανελλήνιας εμβέλειας – πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, ανάγλυφα. 

Ακόμη, συμμετέχουν με έργα τους μέλη του συλλόγου καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων».

Εικαστική έκθεση από σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής ΚομοτηνήςΗ δράση ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη το 2020· φέτος πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα· και θα ολοκληρωθεί στην Κομοτηνή.

Σκοπός της είναι η διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής από σήμερα 25 έως και τις 31 Οκτωβρίου 2021, και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 10:30 έως τις 14:00 και από τις 18:30 έως τις 22:00.

Οι επισκέπτες εισέρχονται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή  βεβαίωσης νόσησης, ανά ομάδες μικρότερες των τριάντα ατόμων, και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Οι μαθητές εισέρχονται με τις απαιτήσεις προσέλευσης που ισχύουν στα σχολεία.

Εικαστική έκθεση από σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής Εικαστική έκθεση από σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής Εικαστική έκθεση από σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής