Ειδικά μελετημένα προγράμματα μουσικής προπαιδείας στο κορυφαίο Ωδείο Μ. Συκάκη

Απευθύνονται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: έως 2 ετών, από 2 έως 4 ετών, και από 4 έως 6 ετών.
Screenshot_2306

Έχετε παιδί έως έξι ετών και θέλετε να το φέρετε σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της μουσικής; Σας αρέσει η μουσική και θέλετε ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο με τα μικρούλια σας, αλλά και να γνωρίσει το παιδί σας τα όργανα που θα επιλέξει να μάθει να παίζει;

Το κορυφαίο Ωδείο Μ. Συκάκη σας προσφέρει τρία πρωτότυπα προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για λιλιπούτειους μαθητές και τους γονείς τους!

Τα προγράμματα “Μέλισμα” (για παιδιά έως δύο ετών), Scherzo (για παιδιά 2-4 ετών) και “Preludio” (για παιδιά 4-6 ετών), του Ωδείου Μ. Συκάκη με το υψηλό επίπεδο σπουδών και τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, είναι ιδανικά!

Ειδικά μελετημένα προγράμματα μουσικής προπαιδείας στο κορυφαίο Ωδείο Μ. Συκάκη

Πρόγραμμα “Μέλισμα”

Έχετε μωράκι έως 2 ετών; Θέλετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί του εξερευνώντας τον κόσμο της μουσικής; Το “Μέλισμα” είναι ένα πρωτότυπο πρόγραμμα βιωματικής προσέγγισης της μουσικής βασισμένο στην ψυχολογία και στη μουσική. Η υπεύθυνη του προγράμματος, Χριστίνα Συκάκη, αξιοποιώντας τις βασικές αρχές της μουσικοθεραπείας και της μουσικής εκπαίδευσης, γίνεται συνοδοιπόρος στο ταξίδι εξερεύνησης του κόσμου μέσω της μουσικής. Σε ένα ήρεμο, ζεστό, και άνετο περιβάλλον, μπορείτε να δεθείτε με τα μωράκια σας και να μάθετε πώς να γίνετε εσείς οι ίδιοι, οι συνθέτες και οι μαέστροι του μουσικού κόσμου του παιδιού σας!

Πρόγραμμα “Scherzo”

Έχετε παιδάκι 2-4 ετών; Ψάχνετε δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί; Το “Scherzo” είναι μια βιωματική εξερεύνηση της μουσικής των νηπίων με τους γονείς τους. Με πρωτότυπο υλικό και μουσική, η υπεύθυνη του προγράμματος Χριστίνα Συκάκη, φέρνει τους γονείς και το παιδί σε επαφή μεταξύ τους, σε ένα ασφαλές, φιλικό, και παιχνιδιάρικο περιβάλλον. Με πρωτότυπα τραγούδια και πολλά οργανάκια, οι μικροί σας μουσικοί είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο!

Πρόγραμμα “Preludio”

Έχετε παιδί 4-6 ετών που έχει περιέργεια για τη μουσική, του αρέσει να τραγουδά, να χορεύει και να δοκιμάζει όργανα; Το “Preludio” απευθύνεται στους μικρούς ενδιαφερόμενους που χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους πλέον, είναι έτοιμοι να γίνουν μουσικοί! Με πρωτότυπα τραγούδια, πολλά διαφορετικά όργανα, οι μικροί μουσικοί μαθαίνουν τις νότες, τα όργανα και τα είδη της μουσικής, ώστε όταν επιλέξουν όργανο, η επιλογή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο συνειδητοποιημένη. Η υπεύθυνη του προγράμματος Χριστίνα Συκάκη, υποστηρίζει την εξερεύνηση αυτή σε ένα φιλικό, χαρούμενο και ζεστό περιβάλλον.
Ειδικά μελετημένα προγράμματα μουσικής προπαιδείας στο κορυφαίο Ωδείο Μ. Συκάκη

Χριστίνα Συκάκη: Μια δασκάλα μουσικής με πλήρη επάρκεια σπουδών, και γνώσεων, και πολυετή εμπειρίας

Η υπεύθυνη των προγραμμάτων, Χριστίνα Συκάκη, είναι ψυχολόγος και πτυχιούχος πιάνου και αρμονίας, με πολυετή εμπειρία στη μουσική εκπαίδευση, που έχει κάνει και σπουδές στη μουσικοθεραπεία οι οποίες έχουν καθορίσει τον τρόπο που κάνει μάθημα. Είναι πρόσχαρη και φιλική με τους μαθητές της και έχει αναλάβει εδώ και χρόνια τους λιλιπούτειους μαθητές του Ωδείου, τους οποίους λατρεύει. Συνήθως όλοι καταλαβαίνουν πότε έχει μάθημα, καθώς η αίθουσα της είναι η πιο…φασαριόζικη. Η φετινή χρονιά αποτελεί ένα ακόμη σπάνιο ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο της μουσικής για τους μικρούς μαθητές της, καθώς όλο το καλοκαίρι προετοίμαζε νέο υλικό!
Ειδικά μελετημένα προγράμματα μουσικής προπαιδείας στο κορυφαίο Ωδείο Μ. Συκάκη
Όπως η ίδια λέει, “αυτά τα προγράμματα είναι μέσα στην καρδιά μου. Τα αγαπώ, τα φροντίζω, και προσπαθώ να τα εμπλουτίζω συνέχεια. Μα πάνω απ’ όλα αγαπώ τα μωράκια μου! Ανυπομονώ να δω τους παλιούς και να γνωρίσω τους νέους λιλιπούτειους μαθητές μας!”
Για περισσότερες πληροφορίες: 25310-25289, odeiom.sykaki@gmail.com, info@odeiosykaki.gr
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood