Ευχές & Μήνυμα του Αργύρη Πατακάκη: “Καλή χρονιά – Ο αγροτικός τομέας, η περιβαλλοντική προστασία, και η ενέργεια, κρίσιμοι τομείς για την περιφερειακή ανάπτυξη”

Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Αργύρης Πατακάκης: "Όλοι μαζί, με ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων, μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και την Περιφέρειά μας".
411476708_10228559581072708_2389898246288394994_n

Εν όψει του νέου έτους, που σηματοδοτεί και την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής ΑΜ-Θ, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Αργύρης Πατακάκης, εύχεται σε όλους τους πολίτες “καλή χρονιά με υγεία, αλληλεγγύη και ειρήνη”, και προσθέτει: “Όλοι μαζί, με ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων, μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και την Περιφέρειά μας, θέτοντάς την σε μία νέα αναπτυξιακή τροχιά. Οι τομείς αρμοδιότητας που μου ανατέθηκαν είναι αποφασιστικής σημασίας για την περιφερειακή ανάπτυξη. Ο αγροτικός τομέας αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας και μπορεί να συμβάλει στη συγκράτηση του πληθυσμού στην ύπαιθρο, η οποία τόσο έχει ερημοποιηθεί. Το περιβάλλον δέχεται σημαντικές προκλήσεις και κινδύνους με την κλιματική αλλαγή που προκαλεί ακραία καταστροφικά φυσικά φαινόμενα όπως οι εκτεταμένες πυρκαγιές και πλημμύρες που ζήσαμε τους προηγούμενους μήνες στη χώρα. Οι δομές πολιτικής προστασίας θα πρέπει να προσαρμοστούν στην έκταση και την ένταση των νέων απειλών. Η ενέργεια, λόγω της αρνητικής διεθνούς συγκυρίας με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τους πολέμους στη Μέση Ανατολή, έχει αναδειχθεί σε κρίσιμο θέμα που επηρεάζει την οικονομική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής των πολιτών, ενώ η Περιφέρειά μας λόγω της γεωπολιτικής της θέσης θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό κομβικό ρόλο. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας θα διεκδικήσουμε καλύτερους όρους σε αυτούς τους τομείς, με γνώμονά μας την ουσιαστική τοπική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood