Ευχές με επαγγελματίες και πολίτες αντάλλαξε ο Δημήτρης Χαρίτου

"Μπορούμε μαζί να φέρουμε τη δικαιοσύνη παντού".
Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου επισκέψεις Χριστούγεννα (8)

Ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου συνοδευόμενος από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επισκέφθηκε τη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής και αντάλλαξε ευχές με τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές για τις εορταστικές ημέρες, ενώ νωρίτερα βρέθηκε και στο ΚΑΠΗ Κομοτηνής.

“Η εικόνα που βλέπουμε σήμερα στη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής είναι ίδια με κάθε σημείο της αγοράς της πόλης. Η έλλειψη διαθέσιμου εισοδήματος είναι εμφανής και έχει άμεσες συνέπειες σε όλο τον επαγγελματικό και εμπορικό κόσμο”, τόνισε ο κ. Χαρίτου, και πρόσθεσε: “Η πολιτική των επιδομάτων που ακολουθεί η κυβέρνηση με τα κάθε τύπου… “pass”, που χορηγεί, ως φιλοδώρημα, εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν μπορεί να αναχαιτίσει τα μεγάλα κύματα της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας που σαρώνουν τα εισοδήματα της πλειοψηφίας της κοινωνίας. Την ίδια στιγμή, μία μικρή οικονομική ελίτ συσσωρεύει δυσθεώρητα υπερκέρδη, στην ενέργεια, στα καύσιμα και στα τρόφιμα, με τις πλάτες της σημερινής κυβέρνησης”.

Ο κ. Χαρίτου στέλνοντας το μήνυμα οτι “ο λαός μπορεί να βρει τον δρόμο του και να αναζωογονηθεί ξανά η ελπίδα και η προοπτική για τον τόπο. Μπορούμε μαζί να φέρουμε τη δικαιοσύνη παντού”. ευχήθηκε “καλά Χριστούγεννα, καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία για όλους τους συμπολίτες μου, τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία που γίνονται σε τόσο βαρύ κλίμα, χρόνια πολλά σε όλους και όλες”.

Ευχές με επαγγελματίες και πολίτες αντάλλαξε ο Δημήτρης Χαρίτου Ευχές με επαγγελματίες και πολίτες αντάλλαξε ο Δημήτρης Χαρίτου Ευχές με επαγγελματίες και πολίτες αντάλλαξε ο Δημήτρης Χαρίτου Ευχές με επαγγελματίες και πολίτες αντάλλαξε ο Δημήτρης Χαρίτου Ευχές με επαγγελματίες και πολίτες αντάλλαξε ο Δημήτρης Χαρίτου Ευχές με επαγγελματίες και πολίτες αντάλλαξε ο Δημήτρης Χαρίτου Ευχές με επαγγελματίες και πολίτες αντάλλαξε ο Δημήτρης Χαρίτου Ευχές με επαγγελματίες και πολίτες αντάλλαξε ο Δημήτρης Χαρίτου Ευχές με επαγγελματίες και πολίτες αντάλλαξε ο Δημήτρης Χαρίτου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood