Ευχαριστήριο Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ροδόπης προς τις επιχειρήσεις που συνέδραμαν την πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και προϊόντων για την ενίσχυση πολύτεκνων οικογενειών:

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ροδόπης αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ειδικά την τρέχουσα περίοδο οι οικογένειες και ιδιαίτερα οι πολύτεκνες οικογένειες, θέλησε να βοηθήσει τα μέλη του με την προσφορά ορισμένων αγαθών για τις γιορτές.

Σημαντικό ρόλο στη δράση αυτή διαδραμάτισαν και οι επιχειρήσεις που συνέβαλλαν είτε με κάποια δωρεά είτε τοποθετώντας καλαθάκι στο κατάστημα τους έτσι ώστε να μπορεί ο κάθε συμπολίτης  μας να συνεισφέρει κάτι εφόσον επιθυμεί.

Εμείς με τη σειρά μας θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την όμορφη αυτή συνεργασία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας.

Οι επιχειρήσεις που συνέβαλαν στη δράση μας αυτή είναι: Σούπερ μάρκετ Λαγάκη, σούπερ μάρκετ Cosmoplus, σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, σούπερ μάρκετ extra cash and carry, σούπερ μάρκετ Family, Θρακιώτικη Ζύμη, κρεοπωλείο Βασίλη Ιωαννίδη, αναψυκτικά Νέκταρ-Κουρτίδης. Τις θερμές μας ευχές δίνουμε για το νέο έτος και για την μετέπειτα πορεία τους.

Με εκτίμηση, για το Δ.Σ., η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ροδόπης, Τσουκάτου Αγγελική.