Ευχαριστήριο Γιάννη Κυριαζίδη, νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Δήμου Μαρωνείας-Σαπών

Ευχαριστήριο Γιάννη Κυριαζίδη, νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.
Screenshot_1412

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης “Επανεκκίνηση”, στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, Γιάννης Κυριαζίδης, αναφέρει:

«Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας που ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Ροδόπης, θέλω να απευθυνθώ και να ευχαριστήσω προσωπικά και τους 569 συνδημότες και συνδημότισσές μου από όλους τους οικισμούς του Δήμου μας, που σε αυτή την πρώτη ενασχόλησή μου με την αυτοδιοίκηση με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Θέλω επίσης να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 471 συντοπίτες και συντοπίτισσες μου από την Τοπική Κοινότητα Ξυλαγανής, που στήριξαν την παράταξή μας αντιστεκόμενοι σε κομματικές γραμμές και σε κάθε είδους νουθεσίες και πιέσεις από απόμαχους αυτοδιοικητικούς πολιτικάντηδες της περιοχής μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, στους  συγχωριανούς και τις συγχωριανές μου από τη Νέα Πέτρα, το χωριό που γεννήθηκα και έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, οι οποίοι προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και με στήριξαν δίνοντας στην παράταξή μας το ποσοστό του 89%.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό το συνδυασμού μας κ. Ντίνο Χαριτόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να στρατευτώ μαζί του σε αυτόν τον έντιμο αγώνα, όλους το συνυποψηφίους μου στην παράταξη και ειδικά την ομάδα της Ξυλαγανής που χωρίς τον σκληρό ομαδικό της αγώνα η εκλογή μου θα ήταν αδύνατη.

Συγχαρητήρια στον κ. Απόστολο Ιωάννου και στους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους του, στους οποίους εύχομαι να έχουν μια δημιουργική θητεία.

Να είστε όλοι βέβαιοι ότι θα είμαι ενεργός στα έδρανα της αντιπολίτευσης προσπαθώντας να προσφέρω από εκεί τα μέγιστα για το καλό του τόπου μας».

Ευχαριστήριο Γιάννη Κυριαζίδη, νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Δήμου Μαρωνείας-Σαπών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood