Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν προς τον Δήμαρχο Ορεστιάδας και πρόεδρο της ΠΕΔ/ΑΜ-Θ Βασίλη Μαυρίδη, και προς τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, για τη συμβολή τους στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του covid-19.

Ο Δήμαρχος Αρριανών τονίζει ότι “οι παρεμβάσεις και οι δράσεις τους όλο αυτό το διάστημα, ήταν καθοριστικές και μείζονος σημασίας για τον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης και του έργου των δημοτικών αρχών. Και οι δύο πρόεδροι έλαβαν στοχευμένες πρωτοβουλίες, συνέβαλαν καθοριστικά στο συντονισμό των δράσεών μας και διατήρησαν έναν σπουδαίο δίαυλο επικοινωνίας, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε την αντιμετώπιση διάδοσης του κορvνοϊού στις περιοχές μας και να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία”.

Ταυτόχρονα δηλώνει τη βεβαιότητά του ότι “η άριστη αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και μελλοντικά, ώστε να πετύχουν όλοι αναπτυξιακές δράσεις για τις περιοχές τους και να συμβάλουμε καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών μας”.