Ευκαιρίες σταθερής απασχόλησης στις εγκαταστάσεις της Sunlight Group στην Ξάνθη

Ευκαιρίες σταθερής απασχόλησης στις εγκαταστάσεις της Sunlight Group στην Ξάνθη.
SUNLIGHT_yerolymbos 86 medium res
  • H εταιρεία αναζητά εργάτες παραγωγής και χειριστές μηχανών για την παραγωγική της μονάδα στο Νέο Όλβιο Ξάνθης.

Στις μέρες μας η εύρεση εργασίας, και μάλιστα σταθερής εργασίας με δυνατότητες εξέλιξης, είναι από τα βασικότερα ζητήματα της καθημερινότητας. Τα νέα δεδομένα που έφερε στη ζωή μας η πανδημία, μείωσαν ακόμη περισσότερο τις ευκαιρίες απασχόλησης σε όλη την Ελλάδα, αλλά ακόμη περισσότερο στον τόπο μας που σημειώνει αρνητική πρωτιά στην ανεργία.

Κι όμως, ακόμη και μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, φαίνεται πως υπάρχουν ευκαιρίες απασχόλησης στην περιοχή μας. Ευκαιρίες από εταιρείες που δραστηριοποιούνται με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τις τοπικές κοινωνίες, που επενδύουν στους ανθρώπους της περιοχής και προσφέρουν θέσεις εργασίας. Και μάλιστα με επιπλέον παροχές και προνόμια.

Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η Sunlight Group, η οποία δραστηριοποιείται στην Ξάνθη από το 1991, στον τομέα της τεχνολογίας και παραγωγής συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας. Μέλος του διεθνούς επενδυτικού Ομίλου Olympia, η Sunlight αναπτύσσεται δυναμικά, εντός και εκτός Ελλάδας. Απασχολεί συνολικά 1.350 υπαλλήλους σε όλες τις εγκαταστάσεις της, με περισσότερους από 1.000 να εργάζονται στις βιομηχανικές της μονάδες σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Κιλκίς.

Ευκαιρίες σταθερής απασχόλησης στις εγκαταστάσεις της Sunlight Group στην ΞάνθηΓια ανθρώπους λοιπόν που αναζητούν απασχόληση στην περιοχή της Ξάνθης, η Sunlight Group είναι μία αξιόπιστη και σίγουρη επιλογή ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της περιοχής, την οποία στηρίζει σταθερά τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια. Και αυτήν την περίοδο, η Sunlight αναζητά εργάτες παραγωγής και χειριστές μηχανών για την παραγωγική της μονάδα στο Νέο Όλβιο.

Στους εργαζομένους της η Sunlight Group προσφέρει σταθερή απασχόληση σε ένα ασφαλές και διαρκώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, αλλά και επιπλέον παροχές:

  • Αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους ανθρώπους της για την απόδοσή τους με αξιοκρατικές αυξήσεις μισθών και bonus – το 2021 μοίρασε 3 εκατομμύρια ευρώ σε επιπλέον παροχές στο προσωπικό.
  • Παρέχει δωρεάν ιδιωτική ασφάλιση για την κάλυψη εξόδων σε ιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικά νοσοκομεία για το προσωπικό και τα μέλη της οικογένειάς τους.
  • Και προσφέρει δωρεάν μεταφορά των εργαζομένων με λεωφορεία της εταιρείας.

Ευκαιρίες σταθερής απασχόλησης στις εγκαταστάσεις της Sunlight Group στην ΞάνθηΌσοι αναζητούν το επαγγελματικό τους μέλλον στην Ξάνθη, σε μία ελληνική εταιρεία που παράγει τα προϊόντα της στη Θράκη και τα εξάγει σε πάνω από 100 χώρες σε όλον τον κόσμο και αναπτύσσεται ραγδαία, έχουν την επιλογή της Sunlight Group. Διότι η  Sunlight δημιουργεί και προσφέρει νέες θέσεις εργασίας –300 δημιουργήθηκαν μόνο το 2021 εν μέσω πανδημίας– συνεισφέροντας ουσιαστικά στην τοπική οικονομία και κοινωνία.

Αν επιθυμείς να εργαστείς Sunlight Group στείλε το βιογραφικό σου στο hrxanthi@sunlight.gr ή κάνε αίτηση στην πύλη των εγκαταστάσεων της εταιρείας στο Νέο Όλβιο Ξάνθης (ΤΚ 67200). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπορούν να εργαστούν σε κυλιόμενες βάρδιες, να ακολουθούν υποχρεωτικά τους εταιρικούς κανόνες υγείας και ασφαλείας, και να διαθέτουν πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας. Ειδικά οι άνδρες, θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει και τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Θα εκτιμηθούν, χωρίς να είναι απαραίτητο, ηλεκτρολόγοι ή μηχανολόγοι, απόφοιτοι ΟΑΕΔ, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ, ΤΕΙ, καθώς και εργαζόμενοι με βασικές γνώσεις χειρισμού μηχανών παραγωγής.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood