Έφιππα, μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής, είπαν τα κάλαντα στο κέντρο της πόλης

Τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς είπαν τα μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής στην κεντρική πλατεία και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.
IMG_4099 - Αντιγραφή (2)

Άλογα, ιππείς, και μέλη του ομίλου, με τη συνοδεία των γκαϊτατζήδων Δημήτρη Λαγάκη και Θανάση Κωστενίδη, προκάλεσαν την έκπληξη και τον θαυμασμό των Κομοτηναίων που είτε έπιναν τον καφέ τους στις καφετέριες είτε πραγματοποιούσαν τις εορταστικές τους αγορές στα εμπορικά καταστήματα.

Σε αυτή τη δράση τους τα μέλη του Ιππικού Ομίλου είχαν μαζί τους και μικρούς φίλους του αλόγου, μικρούς ιππείς που ο σύλλογος τους μεταδίδει το φίλιππο πνεύμα και τους εκπαιδεύει στην ιππασία, στις εγκαταστάσεις της Φάρμα Ίζας όπου φιλοξενείται τους τελευταίους μήνες.

“Τα Χριστούγεννα ο καιρός δεν μας βοήθησε να καλαντίσουμε όπως πράττουμε τα τελευταία χρόνια πλην την περίοδο του κορωνοιού. Έτσι επιλέξαμε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς για να μοιράσουμε στους Κομοτηναίους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας μία διαφορετική εκδοχή των καλάντων”, ανέφερε η πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής Έλλη Τσομπανίδου και πρόσθεσε: Μετά το πρώτα ξάφνιασμα του κόσμου, τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλα στα πρόσωπά τους, και αυτό μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Αυτός ήταν και φέτος ο στόχος μας, να προσφέρουμε χαμόγελα που τόσο πολύ τα έχουμε ανάγκη. Με τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ο ΙΠΟΚΟΜ κλείνει μια πολύ δημιουργική χρονιά με δύο μεγάλες δωρεάν εκδηλώσεις για παιδιά, μία με τη συνεργασία της ΔΚΕΠΠΑΚ στα πλαίσια των Ελευθερίων και μία με τη Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας τον Σεπτέμβριο, μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Ροδόπη με Ανδαλουσιανά άλογα, αποκτήσαμε «στέκι» μετά από πολλά χρόνια έστω και προσωρινό αλλά πρόθυμο να καλύψει τις ανάγκες αρχάριων που θέλουν να μυηθούν στον κόσμο των αλόγων, αλλά και να πραγματοποιεί εκδηλώσεις κλειστού στίβου ο σύλλογος, και δρομολογήσαμε με τη βοήθεια του εκτελεστικού γραμματέα της ΠΑΜΘ Παύλου Δαμιανίδη, να πλησιάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η μόνιμη «κατοικία» του συλλόγου. Ως πρόεδρος ευχαριστώ όλα τα ενεργά μέλη του συλλόγου που πάντα δηλώνουν παρών στις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται και κυρίως ευχαριστούμε τον κόσμο που από το 2006 που ιδρύθηκε ο σύλλογός μας δείχνει πάντα την αγάπη και την στήριξη του. Καλή Χρονιά σε όλους Καλή ιππική χρονιά στους αλογάδες της Ροδόπης”.

Έφιππα, μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής, είπαν τα κάλαντα στο κέντρο της πόλης Έφιππα, μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής, είπαν τα κάλαντα στο κέντρο της πόλης Έφιππα, μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής, είπαν τα κάλαντα στο κέντρο της πόλης Έφιππα, μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής, είπαν τα κάλαντα στο κέντρο της πόλης Έφιππα, μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής, είπαν τα κάλαντα στο κέντρο της πόλης Έφιππα, μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής, είπαν τα κάλαντα στο κέντρο της πόλης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood