Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός συνδικαλιστής της ΣΕΚΑΠ Κώστας Γαβριηλίδης.

Σήμερα τα ξημερώματα ένοιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από συγγενικό του πρόσωπο στο νοσοκομείο. Στις 5:30 το πρωί όμως άφησε την τελευταία του πνοή. Τα αίτια του θανάτου του θα διευκρινιστούν με τη διενέργεια νεκροψίας-νεκτροτομής που θα γίνει το απόγευμα.

Ο Κώστας Γαβριηλίδης ήταν γεννημένος το 1976 και ήταν πατέρας δύο παιδιών. Εργαζόταν στη ΣΕΚΑΠ όπου ήταν Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων για χρόνια, ενώ είχε επίσης διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της ΟΣΥΓΟ, μέλος της τοπικής κοινότητας Ξάνθης, της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και σε άλλες οργανώσεις και φορείς.

Ο εκλιπών ήταν από τους ανθρώπους που μάχονταν για το μέλλον της ΣΕΚΑΠ και ήταν δυναμικά παρών και στη συγκέντρωση των εργαζομένων στα δικαστήρια της Κομοτηνής στις 29/12/2017 κατά την εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης του τελωνειακού προστίμου σε βάρος της εταιρείας για υπόθεση λαθρεμπορίας του 2008, μια υπόθεση που σύμφωνα και με τον ίδιο δεν ήταν σε γνώση του Ιβάν Σαββίδη όταν ο επιχειρηματίας εξαγόραζε την επιχείρηση.

Το inkomotini.news εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους του, στους συνεργάτες και στους φίλους του.