Έναν 53χρονο ημεδαπό και έναν 53χρονο αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν παρανόμως στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, συνέλαβαν στην Εθνική Οδό Ορμενίου-Αρδανίου, άνδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου και να μεταφέρει δεκατρείς μη νόμιμους μετανάστες. Ο συλληφθείς κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία καθώς όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου και να μεταφέρει έντεκα μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα φορτηγά, οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και το χρηματικό ποσό 255 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.