Ε.Ε. | Η Ελλάδα παρουσιάζει τον τρίτο καλύτερο ρυθμό ανάπτυξης

Η Ελλάδα σημειώνει την τρίτη καλύτερη επίδοση μεταξύ των 27 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς τον ρυθμό ανάπτυξης.
Screenshot_1546

Όπως υπογραμμίζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του για τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου: “Σύμφωνα με τις φθινοπωρινές προβλέψεις της Κομισιόν η Ελλάδα παρουσιάζει την τρίτη καλύτερη επίδοση μεταξύ των 27 ως προς τον ρυθμό ανάπτυξης που θα παραμείνει πάνω από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης έως και το 2025. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βλέπει σταδιακή μείωση του ελλείμματος, βελτίωση του πλεονάσματος, και περαιτέρω αποκλιμάκωση του χρέους. Είχε και άλλες θετικές προβλέψεις η έκθεση της Κομισιόν: θα συνεχιστεί η αύξηση της απασχόλησης, η ανεργία θα πέσει κάτω από το 10%, και στο θέμα που “καίει” πιο πολύ τα ελληνικά νοικοκυριά, ο πληθωρισμός θα αρχίσει να υποχωρεί έστω και αργά, θα κινηθεί πάντως σε χαμηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο στην Ε.Ε.“.

Εξάλλου ο Πρωθυπουργός επισημαίνει: “Το πρόγραμμα Μόνιμη Μείωση Τιμών περιλαμβάνει πλέον 848 κωδικούς – σχεδόν 200 περισσότερους από την περασμένη Κυριακή – σε 37 βασικές κατηγορίες προϊόντων. Παράλληλα συνεχίζονται οι έλεγχοι από τη ΔΙΜΕΑ και μόνο τις τελευταίες ημέρες επιβλήθηκαν πρόστιμα 1,6 εκατομυρίων ευρώ σε δύο πολυεθνικές εταιρείες για αθέμιτη κερδοφορία“.Ε.Ε. | Η Ελλάδα παρουσιάζει τον τρίτο καλύτερο ρυθμό ανάπτυξης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood