Ε.Δ.Ε. και Οικονομική-Διαχειριστική έρευνα για δημοτικούς υπαλλήλους στον Ίασμο, με αποφάσεις του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν

Ακόμη ο Οντέρ Μουμίν αποφάσισε την καταγγελία της σύμβασης έτερου εργαζομένου του Δήμου Ιάσμου, "λόγω χουντικών και ακροδεξιών (Χ.Α.) φρονημάτων του", με την επισήμανση μάλιστα οτι "ο εν λόγω ανήκει στο στενό πολιτικό περιβάλλον του βουλευτή Ροδόπης κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη".
ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ 6

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Ιάσμου, “ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

  1. “Ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιάσμου να διατάξει κατεπείγουσα διοικητική, οικονομική και διαχειριστική έρευνα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης από την ίδρυσή του έως και σήμερα. Ιδίως να διερευνηθούν τυχόν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες της Χ.Μ. και του Ι.Μ., και ελλείψει εξειδικευμένου προσωπικού στο νομικό πρόσωπο και στην κεντρική υπηρεσία του Δήμου, να ανατεθεί ο έλεγχος αυτός στη δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Αγγελική Κατσή και στον Οικονομολόγο-Λογιστή κ. Σταμάτιο Κιουτσούκη. Σε περίπτωση διαπίστωσης αδικημάτων, να διαβιβαστούν αρμοδίως τα πορίσματα της έρευνας.
  2. Προχώρησε στη καταγγελία σύμβασης του Ι.Π., εργαζομένου του Δήμου Ιάσμου, λόγω χουντικών και ακροδεξιών (Χ.Α.) φρονημάτων του. Ο εν λόγω ανήκει στο στενό πολιτικό περιβάλλον του βουλευτή Ροδόπης κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη.
  3. Προχωρά σε ριζικό και δομικό ανασχηματισμό στις θέσεις του Γενικού Γραμματέα και Ειδικών Συνεργατών, και σε περιορισμένο ανασχηματισμό στις θέσεις Αντιδημάρχων και Προέδρων Νομικών Προσώπων. Ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη, με ισχύ έως και 31/12/2023.
  4. Επιβάλλει το μέτρο της αναστολής άσκησης καθηκόντων στον εργαζόμενο της υπηρεσίας, Θ.Κ., για λόγους επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος. Τον απαλλάσσει από τη θέση οδηγού σε ευαίσθητη κοινωνική δομή, καθώς διαπιστώθηκε να έχει προβεί κατ’ επανάληψη σε κλοπή αγαθών τα οποία προορίζονταν για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
  5. Διατάσσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον παραπάνω, για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και για τη διακρίβωση τέλεσης του πειθαρχικού παραπτώματος της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, την οποία Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναθέτει στην Αναπληρώτρια Διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιάσμου.
  6. Επειδή ο παραπάνω ανήκει και στις δυνάμεις της Εθνοφυλακής, ο Δήμαρχος Ιάσμου θα ενημερώσει εντός της ημέρας προσωπικά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο για τις δικές του νόμιμες ενέργειες.
  7. Ο Δήμος Ιάσμου και οι δημότες του Δήμου Ιάσμου δεν αξίζουν εργαζομένους κλέφτες κοινωνικών αγαθών και παροχών που προορίζονται για ασθενέστερους, απόρους και καταβεβλημένους συνανθρώπους μας.
  8. Διακόπτει απόλυτα τη συνεργασία του Δήμου Ιάσμου από 31/12/2022 και στο εξής, με τις εταιρείες ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε. και ΕΚΟ ΜΗΞΙΟΥΔΗΣ”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood