Δρομολογείται απ΄ ευθείας αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Λάρνακας

Υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας.
unnamed - 2023-07-31T191239.502

Σε συνέχεια των στοχευμένων και οργανωμένων δράσεων εξωστρέφειας και προβολής του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην Κύπρο, υπογράφηκε σήμερα Δευτέρα 31.07.2023 στο γραφείο δημάρχου, Μνημόνιο Συνεργασίας για την ανάπτυξη και λειτουργία απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Λάρνακας με το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης “Δημόκριτος”.

Εκ μέρους του Δήμου Αλεξανδρούπολης το Μνημόνιο υπέγραψε ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης· για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα τουρισμού, Αθανάσιος Τσώνης· ενώ τον κυπριακό ταξιδιωτικό οργανισμό TOP KINISIS, εκπροσώπησε η αντιπρόεδρος Έλενα Τάνου.

Η παρούσα προγραμματική συνεργασία σκοπό έχει την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Αλεξανδρούπολης και της ευρύτερης περιοχής της ΑΜ-Θ στο κυπριακό κοινό, με στόχο την έναρξη, από την περίοδο του Πάσχα 2024, και καθ΄ όλη την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο (2024), της απ΄ ευθείας αεροπορικής σύνδεσης (charter) από και προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας “Γ. Κληρίδης” με το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Άμεσος στόχος είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση κοινών δράσεων μεταξύ των τριών μερών, ώστε να διασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες για την επίτευξη: της έναρξης της αεροπορικής σύνδεσης Λάρνακας-Αλεξανδρούπολης, της αποτελεσματικότερης προβολής του προορισμού, και της αύξησης των επισκεπτών από την Κύπρο στον Έβρο.

Δρομολογείται απ΄ ευθείας αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Λάρνακας Δρομολογείται απ΄ ευθείας αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Λάρνακας Δρομολογείται απ΄ ευθείας αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Λάρνακας Δρομολογείται απ΄ ευθείας αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Λάρνακας

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood