Δράσεις προστασίας και ανάδειξης του σπηλαίου Μαρώνειας δρομολογεί ο Ντίνος Χαριτόπουλος

Σε συνάντηση που είχε με τον Διευθυντή της Εφορείας Παλαιοανθρωπολογίας και Σπηλαιολογίας του Υπουργείου Πολιτισμού, Ανδρέα Ντάρλα, συμφωνήθηκαν δράσεις προστασίας, ανάδειξης και προβολής του σπηλαίου της Μαρώνειας.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ (1)

Άλλη μια σειρά σημαντικών επαφών με κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες της κρατικής διοίκησης είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, μέσα από τις οποίες κατέκτησε στοχευμένες διεκδικήσεις που ενδυναμώνουν ουσιαστικά την πορεία του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη αναλύθηκαν οι προοπτικές αξιοποίησης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, προσβασιμότητας στις παραλίες και καταδυτικού τουρισμού, με πεδίο υλοποίησης την περιοχή της Μαρώνειας.

Ο Υφυπουργός εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης Θεόδωρος Λιβάνιος υιοθέτησε προτάσεις του Ντίνου Χαριτόπουλου που αφορούν θεσμικές παρεμβάσεις σε θέματα εσωτερικής λειτουργίας των ΟΤΑ, και δεσμεύθηκε για τη χρηματοδότηση τεχνικών μελετών για σοβαρά προβλήματα του Δήμου.

Τέλος, ύστερα και από υπόδειξη της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη για την αναγκαιότητα ανάδειξης των πολιτιστικών πόρων και διαδρομών της Μαρώνειας, και τη συναίνεση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Εφορείας Παλαιοανθρωπολογίας και Σπηλαιολογίας του Υπουργείου Πολιτισμού, Ανδρέα Ντάρλα, με τον οποίο συμφωνήθηκαν δράσεις προστασίας, ανάδειξης και προβολής του σπηλαίου της Μαρώνειας.

Δράσεις προστασίας και ανάδειξης του σπηλαίου Μαρώνειας δρομολογεί ο Ντίνος Χαριτόπουλος Δράσεις προστασίας και ανάδειξης του σπηλαίου Μαρώνειας δρομολογεί ο Ντίνος Χαριτόπουλος Δράσεις προστασίας και ανάδειξης του σπηλαίου Μαρώνειας δρομολογεί ο Ντίνος Χαριτόπουλος

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood