Δωροεπιταγές στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής προσέφερε ο Σύλλογος Εργαζομένων Τεχνικών της ΔΕΗ

Δέκα δωροεπιταγές των 50 ευρώ παραδόθηκαν στα γραφεία της Πρόνοιας του Δήμου Κομοτηνής από τον Σύλλογο Εργαζομένων Τεχνικών στη ΔΕΗ που εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής.
DSC07560

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Σάκης Τσακμακίδης, και το μέλος του Δ.Σ., Ιορδάνα Πιτικάκη παρέδωσαν τις επιταγές στον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης, Γιάννη Μουρτίδη.

Ο Διευθυντής Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής, Σάκης Τσοχατζής, ανέλαβε να διαμορφωθεί από τις Κοινωνικές Λειτουργούς η λίστα των δέκα κοινωνικά δικαιούχων οικογενειών στις οποίες θα παραδοθούν οι επιταγές.

Ο κ. Τσακμακίδης ανέφερε ότι το προσωπικό ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Συλλόγου, με συνέπεια να συγκεντρωθεί το ποσό των 430 ευρώ για αγορές από το σούπερ μάρκετ Λαγάκη της Κομοτηνής το οποίο με τη σειρά του πρόσθεσε 70 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο Εργαζομένων Τεχνικών στη ΔΕΗ, σημειώνοντας ότι “αποδεικνύουν την ευαισθητοποίησή τους απέναντι σε συμπολίτες μας που έχουν πραγματικές ανάγκες”, και υπογραμμίζοντας: “Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής στέκονται στο πλευρό των συμπολιτών μας μέσα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ αλλά και μια σειρά από δράσεις κοινωνικής προστασίας και μέριμνας, αλλά οι ανάγκες είναι πάντοτε περισσότερες. Είναι επομένως σημαντικό να στέκονται αρωγοί και οι δημότες, μέσα από παρόμοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες”.

Δωροεπιταγές στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής προσέφερε ο Σύλλογος Εργαζομένων Τεχνικών της ΔΕΗ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood