Η ΧΕΝ Ελλάδος, προετοιμάζεται να υλοποιήσει για όγδοη συνεχή χρονιά. κατά το επερχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, το «Πρόγραμμα ΑΘΗΝΑ – Δωρεάν Στέγαση για Φοιτήτριες».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτήτριες/σπουδάστριες Ανώτατης Εκπαίδευσης από την περιφέρεια οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.

Στο Πολυκέντρο «Αθηνά», στην Ηλιούπολη Αττικής, σε έναν σύγχρονο χώρο 3.000 τ.μ., και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών, η ΧΕΝ Ελλάδος διασφαλίζει το δικαίωμα της νέας γυναίκας στη γνώση και στην απρόσκοπτη πρόσβασή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η κάλυψη των θέσεων για το εν λόγω Στεγαστικό Πρόγραμμα, γίνεται με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατίθενται (μετά από συνεννόηση), ή να αποστέλλονται ταχυδρομικά, από τις 24 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2020 στη διεύθυνση: ΧΕΝ Ελλάδος – Μ. Αντύπα 81, 163 45 Ηλιούπολη, με την ένδειξη «Για την Επιτροπή Ξενώνα».

Το έντυπο της αίτησης θα είναι διαθέσιμο  στο κτίριο «Αθηνά» – Μ. Αντύπα 81, 163 45, Ηλιούπολη, από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 16:00), και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΧΕΝ Ελλάδος www.xen.gr

Πληροφορίες: από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 16:00), στα τηλέφωνα 210-9932820 και 210-9930708 (Δέσποινα Παναγοπούλου & Ελένη Σταμέλου) / Email: stegastiko@xen.gr

Κατεβάστε εδώ την αίτηση και τα δικαιολογητικά.

Η ΧΕΝ Ελλάδος είναι γυναικεία, εθελοντική οργάνωση, ΝΠΙΔ–Ίδρυμα Κοινωφελές Μη Κερδοσκοπικό, και απευθύνεται μέσα από ποιοτικά προγράμματα και υπηρεσίες σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως θρησκείας, εθνικότητας, κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης, προασπιζόμενη τα γυναικεία και ανθρώπινα δικαιώματα, επί σειρά δεκαετιών.