Δωρεάν προληπτικούς ενδοκρινολογικούς και οπτομετρικούς ελέγχους οργάνωσε η Π.Ε. Ροδόπης

Τη δράση υποστήριξαν οι οπτικοί της Κομοτηνής-Ροδόπης Ιωάννης Κητζίδης, Νικόλαος Κητζίδης, Τατιός Κασπαριάν, Ιωάννης Χατζηαντωνίου και Κιζιλαγατσλή Μπουράκ, καθώς και ο συνάδελφός τους από την Αλεξανδρούπολη Νίκος Γκουγκής.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ 33

Δωρεάν προληπτικοί ενδοκρινολογικοί και οπτομετρικοί έλεγχοι, πραγματοποιήθηκαν σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τη Μητρόπολη Μαρωνείας & Κομοτηνής, και την Πανελλήνια Ένωση Οπτικών–Οπτομετρών.

Η δράση υλοποιήθηκε δια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, με στόχο την προαγωγή και πρόληψη της υγείας των πολιτών. Αφορούσε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες όπως είναι οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τα παιδιά, και εξελίχθηκε στην πόλη της Κομοτηνής, στην Ξυλαγανή, στα Αρριανά, στην Οργάνη και στον Ίασμο.

Η ομάδα του ΚΕ.Σ.Ο απαρτιζόταν από την Γενική Διευθύντρια Μαίρη Πίνη, την Μαρία Τάταρη Γενική Γραμματέα, την Σοφία Κώνστα–Πέππα Ταμία, την Μάρθα Σαμαρά Ειδική Γραμματέα, τον Κωνσταντίνο Σαλεβουράκη Υπεύθυνο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων & Επικοινωνίας, την Οφθαλμίατρο απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Αναστασία Σερέπα, και την Ενδοκρινολόγο–Διαβητολόγο Κυράστα Παντσιώτη, Δρ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δωρεάν προληπτικούς ενδοκρινολογικούς και οπτομετρικούς ελέγχους οργάνωσε η Π.Ε. Ροδόπης Δωρεάν προληπτικούς ενδοκρινολογικούς και οπτομετρικούς ελέγχους οργάνωσε η Π.Ε. Ροδόπης Δωρεάν προληπτικούς ενδοκρινολογικούς και οπτομετρικούς ελέγχους οργάνωσε η Π.Ε. Ροδόπης Δωρεάν προληπτικούς ενδοκρινολογικούς και οπτομετρικούς ελέγχους οργάνωσε η Π.Ε. Ροδόπης Δωρεάν προληπτικούς ενδοκρινολογικούς και οπτομετρικούς ελέγχους οργάνωσε η Π.Ε. Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood