Δωρεά παιδικής χαράς στο 1ο Νηπιαγωγείο Σαπών από το κοινωφελές ίδρυμα «ΑΙΓΕΑΣ»

Στην αποδοχή δωρεάς από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ» η οποία αφορά στην κατασκευή και πιστοποίηση παιδικής χαράς στο προαύλιο του 1ου Νηπιαγωγείου Σαπών, προχώρησε με απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δήμο Μαρωνείας – Σαπών.
1 - 2023-08-10T123609.842

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ συστάθηκε το 2015 από τους Αθανάσιο και Μαρίνα Μαρτίνου. Η δράση της αναπτύσσεται σε διάφορους τομείς όπως η υγεία, ο πολιτισμός, η προστασία της θρησκευτικής κληρονομίας κ.ά.

Η δωρεά αυτή προς το 1ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών αποτελεί μια σημαντική χειρονομία, καθώς θα προσφέρει στα παιδιά ένα νέο και σύγχρονο περιβάλλον για να παίζουν, να ψυχαγωγούνται και να αναπτύσσονται.

Οι παιδικές χαρές είναι ένας σημαντικός χώρος για την κοινωνικοποίηση, την άσκηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών και η κίνηση αυτή της Εταιρίας «ΑΙΓΕΑΣ» αντανακλά την προσήλωσή της στην υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων και της παιδείας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η δωρεά του κοινωφελούς ιδρύματος ανέρχεται στο ποσό των 34.000 ευρώ και έρχεται σε συνέχεια ανάλογων δωρεών από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» που έγιναν σε άλλα σχολεία του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood