Είκοσι επιχειρησιακούς προστατευτικούς θώρακες για τη διμοιρία ΜΑΤ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δώρισε η φαρμακοβιομηχανία Pharmathen, ανταποκρινόμενη θετικά σε σχετικό αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (Ε.Α.Υ.) Ροδόπης.

Οι θώρακες παραδόθηκαν σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, και άμεσα διατέθηκαν από το Προεδρείο της Ε.Α.Υ. στον επικεφαλής της διμοιρίας.

Στη λιτή τελετή παράδοσης-παραλαβής του υλικού, παρευρέθηκαν ο Head of Quality Control/QP της εταιρίας, Ηλίας Κάζος, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Υ. Ροδόπης, ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Μιχάλης Σεβδυνίδης και Κωνσταντίνος Λουκάς αντιστοίχως, ο επικεφαλής της διμοιρίας Γεώργιος Πεντερίδης, και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΟΑΣΥ, Σταυρούλα Τζατζανά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην εταιρία Pharmathen “για τη σημαντική αυτή χορηγία που αποτελεί αδιάψευστο δείγμα αναγνώρισης και έμπρακτης στήριξης του δύσκολου έργου που προσφέρουν οι αστυνομικοί της Ροδόπης, και αναπτερώνει το φιλότιμο των συναδέλφων μας στο οποίο και βασίζεται κατά κύριο λόγο η εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών”.