Ένα ακόμη έργο προσφοράς στην κοινότητα από την ΑΗΕΡΑ, ολοκληρώθηκε με την παράδοση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εξοπλισμού μιας διμοιρίας ΜΑΤ (ασπίδες, γκλομπ, κράνη, αλεξίσφαιρα γιλέκα πλήρους ενίσχυσης, και αντιασφυξιογόνες μάσκες).
Τον εξοπλισμό παρέδωσε αντιπροσωπεία της Οργάνωσης, αποτελούμενη από τον Κυβερνήτη Ελλάδος Ευστάθιο Κεφαλίδη, τον Αντικυβερνήτη Κώστα Βαρσάμη, τον Πρόεδρο του τμήματος Αλεξανδρούπολης Απόστολο Κυριακίδη, και μέλη της, μεταξύ των οποίων και ο Αντιπεριφεριάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.
Τον περασμένο Μάρτιο ο κ. Κεφαλίδης είχε επισκεφθεί τον Έβρο στην πρώτη γραμμή του πεδίου των επιχειρήσεων αναχαίτισης των χιλιάδων μεταναστών που αποπειράθηκαν με την καθοδήγηση και πίεση της τουρκικής πλευράς να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα. Εκεί είχε συνομιλήσει με τους ενστόλους και ενημερώθηκε για τις ανάγκες τους, μετά και την καταστροφή που είχε υποστεί μεγάλο μέρος του εξοπλισμού τους από τον καταιγισμό από πέτρες, ξύλα, κορμούς δέντρων και άλλα αντικείμενα που δέχονταν όλες εκείνες τις δύσκολες ημέρες και νύχτες, και αποφασίστηκε η ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού των φρουρών του Έβρου.
Η δωρεά υλοποιήθηκε με τη συνεισφορά όλων των Περιφερειών της Οργάνωσης Παγκοσμίως, και όπως τόνισε ο κ. Κεφαλίδης: “Ευχαριστούμε το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που δίνει καθημερινά τη μάχη της δημόσιας ασφάλειας και που ειδικά στον ακριτικό τόπο μας υπερασπίζεται αποτελεσματικά τα σύνορα της πατρίδας μας. Συγχαίρουμε τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για την υποδειγματική πατριωτική αυταπάρνηση και το υψηλότατο επίπεδο επιχειρησιακής επάρκειάς τους. Είναι χρέος μας να τους συμπαραστεκόμαστε, τόσο ηθικά, όσο και με όποιον άλλον τρόπο κρίνεται απαραίτητος“.

db57d16d img 8962 321ce106 img 8937 e5d06ebf img 8928 ecdccaea img 9002 8c71e4ec img 9009 81cc5d06 img 9026 7fe97965 img 9052 cae034c4 img 9064