Είκοσι κιβώτια αντισηπτικών έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη, ως δωρεά από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» σε συνεργασία με τα Supermarkets «Μασούτης», προκειμένου να διατεθούν στα στελέχη του Στρατού και της Αστυνομίας, που επιχειρούν για τη φύλαξη των συνόρων του Έβρου. Η δωρεά παραδόθηκε, μέσω της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, στην οικεία Αστυνομική  Διεύθυνση.

Αναλυτικότερα, η σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρει: «Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών συμπαραστέκεται ψυχικά αλλά και έμπρακτα στον Ελληνικό Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας του Έβρου που διαφυλάσσουν τα σύνορά μας. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και σε συνεργασία με τα Supermarkets “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”, η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” δώρισε 20 κιβώτια αντισηπτικών στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρουπόλεως.

Η δωρεά των αντισηπτικών έγινε μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως στον Αστυνομικό Διευθυντή Αλεξανδρουπόλεως κ. Λάμπρο Τσιάρα, ο οποίος ευχαρίστησε την “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” και τον “ΜΑΣΟΥΤΗ” για την αρωγή και την βοήθεια προς την Ελληνική Αστυνομία της Αλεξανδρουπόλεως και του Έβρου γενικότερα».