Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των μελών της, διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης και την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜ-Θ.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με Χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο τραγούδια, με διαδραστικά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, ζογγλερικά, ακροβατικά και ζωγραφική προσώπου με τα ξωτικά, ενώ χόρεψαν παρέα με τον ξυλοπόδαρο και κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες. Στο τελείωμα της βραδιάς τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίρασε δώρα.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, ευχόμενη σε όλους “καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία”, ευχαριστεί “μικρούς και μεγάλους που με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν για ακόμα μια χρονιά στην επιτυχία της εκδήλωσης, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μιχάλη Σεβδυνίδη για την τιμητική παρουσία του, καθώς και τον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Ιωάννη Τζουβανά και τον Διοικητή του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής Πέτρο Δεμερτζίδη, για την παραχώρηση της αίθουσας”.