“Μια νέα χρονιά με νέες μεγάλες προκλήσεις, ξεκινά για όλους μας, πρόεδρο, διοικητικό συμβούλιο, εργαζόμενους!”.

Με αυτό το σύνθημα, και ενόψει ενός ακόμη έτους πολιτισμού του οποίου το καλεντάρι είναι ήδη γεμάτο με σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, οι άνθρωποι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), έκοψαν και φέτος τη Βασιλόπιτά τους.

vasilopita dkeppak 1 1Η πρόεδρος της επιχείρησης Νατάσα Λιβεριάδου ευχήθηκε σε όλους “υγεία και δύναμη”, εκφράζοντας την πεποίθηση πως “και φέτος, με αγάπη για αυτό που κάνουμε, με σεβασμό στους συμπολίτες μας, με δεδομένη διάθεση υιοθέτησης προτάσεων και ιδεών των συνδημοτών μας, με πνεύμα συνεργασίας και με επίκεντρο πάντα το πλούσιο ντόπιο δυναμικό μας, θα είμαστε στις επάλξεις για την παραγωγή, διοργάνωση και συνδημιουργία, εκδηλώσεων με περιεχόμενο, εκδηλώσεων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση, τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία των Κομοτηναίων”.

Ακόμη η κ. Λιβεριάδου ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και το προσωπικό της επιχείρησης “για την άψογη συνεργασία, την υποδειγματική ευσυνειδησία, την αληθινή διάθεση συνεισφοράς στην κοινή προσπάθεια”. 

Η ίδια, δε, έγινε αποδέκτης της αναγνώρισης του έργου της, το οποίο αντικατοπτρίζεται στη συνεχή αναβάθμιση του πολιτισμικού προϊόντος που παρουσιάζεται στην Κομοτηνή ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.