Συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των “Ελευθερίων Κομοτηνής 2018” που διοργανώνει η ΔΚΕΠΠΑΚ, και το οποίο ξεκίνησε δυναμικά εχθές.

48 ΩΡΕΣΟι σημερινές εκδηλώσεις:

  • Από το πρωί και για όλη τη μέρα στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής:

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Κομοτηνής “Ορφέας”, το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) “Κιβωτός”, τη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης ΟΚΑΝΑ, και με τη συμμετοχή της ερασιτεχνικής – καλλιτεχνικής ομάδας “EXARITICIS”, της Κοινότητας Νέων και της JEF Κομοτηνής, διοργανώνει Φεστιβάλ κατά των εξαρτήσεων με τίτλο “Ανακάλυψε τον δικό σου τρόπο ζωής”.

  • 8 μ.μ. στο Ίδρυμα Παπανικολάου:

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής από τη χορωδία του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας & Κομοτηνής.

  • 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής:

Συναυλία του συγκροτήματος “48 Ores”. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2003 όταν από τα μέλη του ζητήθηκε μέσα σε δύο ημέρες (48 ώρες!) να φτιάξουν και να παίξουν ένα live πρόγραμμα. Το ρεπερτόριό τους αποτελείται από disco 70’s και 80’s pop, με χαρακτηριστικά ακούσματα από Michael Jackson, Madonna, James Brown, Prince, Boney M, Alphaville, Gloria Gaynor, έως και σύγχρονες ραδιοφωνικές επιτυχίες.