Διπλασιάστηκαν οι ΜΕΘ-Στα 90 εκ. € οι δωρεές Φορέων, Οργανισμών και Ιδιωτών

Στέλιος Πέτσας: "Είναι απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να χτίσουμε ένα Σύστημα Υγείας που θα συγκαταλέγεται στα πρότυπα της Ευρώπης. Ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση, όλοι οι Έλληνες εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στους δωρητές". 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΓΕΙΑ
“Είναι απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να χτίσουμε ένα Σύστημα Υγείας που θα συγκαταλέγεται στα πρότυπα της Ευρώπης”.
Αυτό τόνισε εμφατικά ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, και αναφέρθηκε στον στόχο της κυβέρνησης η Ελλάδα να προσεγγίσει γρήγορα τον ευρωπαϊκό μέσο όρο του αριθμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, δεδομένου οτι τους τελευταίους δυόμισι από 565 ανήλθαν σε 1.000“και η προσπάθεια συνεχίζεται”, όπως υπογράμμισε ο κ. Πέτσας.
Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, “για τον σχεδιασμό νέων κλινών ΜΕΘ, ορίστηκε Επιστημονική Επιτροπή η οποία θα μελετήσει τα δεδομένα και θα κάνει σχετική  εισήγηση με γνώμονα τη λειτουργικότερη χωροθέτηση σε υπάρχουσες ή νέες κτιριακές νοσοκομειακές δομές”.
Διπλασιάστηκαν οι ΜΕΘ-Στα 90 εκ. € οι δωρεές Φορέων, Οργανισμών και Ιδιωτών
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Ακόμη, ο κ. Πέτσας, εξήρε την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη που επέδειξαν εμπράκτως συνολικά 865 μέχρι σήμερα Φορείς, Οργανισμοί, Ιδιώτες αλλά και Κράτη, όπως η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προσφέροντας “σημαντικές δωρεές αναγκαίου εξοπλισμού και υλικών, αλλά και χρηματικών ποσών”.
Συγκεκριμένα, ήδη το σύνολο των δωρεών ξεπερνά τα 89 εκ. ευρώ, από τα οποία τα 40 εκ. ευρώ αφορούν ιατρικό εξοπλισμό,  24,2 εκ. ευρώ αφορούν μέσα ατομικής προστασίας, και 12,5 εκ. ευρώ αφορούν καταθέσεις χρηματικών ποσών.
Στο μεταξύ, επιπλέον 226 Φορείς, Οργανισμοί και Ιδιώτες, έχουν εκδηλώσει πρόθεση δωρεών ύψους περίπου 8,8 εκατ. ευρώ, για τις οποίες προχωρούν οι σχετικές διαδικασίες.
“Ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση, όλοι οι Έλληνες, εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες”, κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood