Με μια ακόμη…τριάρα, συνέχισε και τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α΄ ομίλου της Γ΄ εθνικής ο Πανθρακικός, διαμηνύοντας από νωρίς τις..πρωταγωνιστικές διαθέσεις του.

Οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη, υπό βροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, επικράτησαν εκτός έδρας του Βύρωνα Καβάλας με τα τέρματα του Βάσκου στο 26΄ και στο 81΄, και του Τανζού στο 31΄. Ο Δερμιτζάκης στο 53΄ μείωσε προσωρινά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πάντως είχαν δύο δοκάρια, στο 71΄ και στο 90΄.

Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα οι διακόσιοι περίπου Καβαλιώτες φίλαθλοι χειροκρότησαν το ανώτερο σύνολο του Πανθρακικού. 

Οι συνθέσεις

Βύρωνας Καβάλας (Καζεπίδης): Αθανασίου, Τσερπές, Ιβανίδης (82′ Λουκοβίτης), Ναουμίδης, Τουμανίδης, Γκατσολάρι, Α. Δερμιτζάκης, Παντελίδης (82′ Π. Δερμιτζακης), Πτηνόπουλος, Σιδηρόπουλος, Χατζόπουλος (46′ Παπαδοπουλος).

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Αρετάς (46′ Γκουτσίδης), Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Γιαννακιτσίδης (72′ Ντίνας), Κωσταρέλης (60′ Σμάλης), Σαπνάρας, Χακάν (85′ Παχούμης), Μπαϊκαρά, Τανζού, Βάσκος (85′ Φουρλατάρας).

Όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

 • Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 4-0 (15′ Τσάκαλος, 37′ Τορομανίδης, 47′ Κουκουρίγκος, 67′ Κουκουρίγκος).
 • Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 3-1 (16′ Πέτρου, 28′ Καρατλίδης, 80′ Γκούμας – 21′ Μουξιός).
 • Δόξα Δράμας – Καβάλα 1-1 (7′ Περσίδης -30′ Καζαντζίδης).
 • Αλεξανδρούπολη FC – Θερμαϊκός Θέρμης 0-1 (77′ Δεινόπαππας).
 • Νέστος Χρυσούπολης – Πανδραμαϊκός 1-4 (74′ Νύκταρης -39′ Γιαννόπουλος, 60′ Κουκόλης, 69′ Παυλίδης, 94′ πεν. Μαχαίρας).
 • Αγροτικός Αστέρας – Καμπανιακός 0-1 (75′ Ξανθόπουλος).
 • Βύρωνας Καβάλας – Πανθρακικός 1-3 (53′ Δερμιτζάκης – 25′ Βάσκος, 30′ Τανζού, 80′ Βάσκος)

ΡΕΠΟ: Ποσειδών Μηχανιώνας

Η βαθμολογία

Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης

Σκόρερς

Στον πίνακα των σκόρερς ήδη έχει πάρει κεφάλι ο Βάσκος του Πανθρακικού με τρία γκολ και ακολουθούν με δύο τέρματα, οι: Καρατλίδης του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Καζαντζίδης της Καβάλας, Κουκουρίγκος του Ορφέα Ξάνθης, Καρακούτης του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ορφανίου και Πτηνόπουλος του Βύρωνα Καβάλας.

Επόμενη (3η) αγωνιστική (26/11, ώρα 15:00)

 • Αγροτικός Αστέρας – Απόλλων Παραλιμνίου
 • Άρης Αβάτου – Δόξα Δράμας
 • Καμπανιακός – Αλεξανδρούπολη
 • Θερμαϊκός – Βύρων Καβάλας
 • Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας – Νέστος Χρυσούπολης
 • Πανθρακικός – Ορφέας Ξάνθης
 • Πανδραμαϊκός – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου

ΡΕΠΟ: Καβάλα

Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό και κρίσιμο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο με Ορφέα Ξάνθης