Δύο ακόμη παραστάσεις θα δώσει ο “Καρυοθραύστης” από το Μπαλέτο στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και των ελάχιστων διαθέσιμων εισιτηρίων για τις δύο αρχικώς προγραμματισμένες παραστάσεις στις 16 και 17 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, αποφασίστηκε να δοθούν και δύο απογευματινές παραστάσεις, τις ίδιες μέρες, στις 6 το απόγευμα.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticketservices.gr και στα καταστήματα Public.

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 19€,29€,39€

Παιδιά έως 6 ετών ελεύθερη είσοδος χωρίς δικαίωμα θέσης

Παιδικό 10€

Φοιτητικό 15€

ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

«Ο Καρυοθραύστης» ζωντανά στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Ένα από τα πιο αγαπημένα κλασικά έργα όλων των εποχών, «Ο Καρυοθραύστης», έρχεται στο ελληνικό κοινό στην πιο ελκυστική του μορφή – με χορογραφία στον πάγο στην εφαρμογή του γνώριμου και αγαπημένου των οπαδών του κλασικού κόσμου της τέχνης διάσημο ρωσικό σχηματισμό. Με πρωτότυπη μουσική του Τσαϊκόφσκι, η παράσταση θα μετατρέψει τη σκηνή σε μια παγωμένη λίμνη η οποία θα βυθίσει τους θεατές στον παραμυθένιο κόσμο των χαριτωμένων κύκνων κατά την εκτέλεση των ρωσικών Ολυμπιακών πρωταθλητών του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής θα ανέβουν και θα συγκλονίσουν το κοινό  οι χορευτές από το Μπαλέτο στον Πάγο της Αγία Πετρούπολης.

Μεταξύ των βιρτουόζων χορευτών του μπαλέτου, διακρίνονται οι Ευρωπαίοι Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες Lyudmila Belousov και Oleg Protopopov, μαζί με είκοσι από τους πιο δημοφιλείς αθλητές της Ρωσίας, που είναι γνωστοί ως «Ρώσοι πλοίαρχοι του αθλητισμού», λόγω των πολλών νικών τους στους πιο διάσημους διαγωνισμούς».

Κάθε εμφάνιση του ρωσικού «Μπαλέτου στον πάγο» είναι καταδικασμένη σε απόλυτη επιτυχία – όλες οι παραστάσεις του θιάσου πωλούν κανονικά όλες τις θέσεις εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία. Αυτή είναι η μοίρα του (Καρυοθραύστη) σε όλες του τις περιοδείες.

Μπορούμε να δηλώσουμε τολμηρά ότι «Ο Καρυοθραύστης» δεν χρειάζεται συστάσεις – μετά την πρεμιέρα του πίσω στο 1877 στη Μόσχα «Θέατρο Μπολσόι», το έργο έχει περιοδεύσει σε όλα τα πιο διάσημο θέατρα σε όλο τον κόσμο σε διάφορες ερμηνείες για παιδιά και ενήλικες.

Το γεγονός ότι θα παίξουν οι απίστευτοι χορευτές από το μπαλέτο «Αγία Πετρούπολη» απαντά γιατί περιμένουμε μια ακόμη πιο ζωντανή και αξέχαστη παράσταση – συγκρότημα ακροβατικών φιγούρων, πολυτελή σχεδιασμό σετ και αυθεντικά κοστούμια κόβουν την αναπνοή στο σιωπηλό θαυμασμό των θεατών.