Δυναμικό ξεκίνημα προεκλογικής εκστρατείας για τον Τζανέρ Ιμάμ

Δυναμικά ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου, Τζανέρ Ιμάμ, με ένα πλούσιο σε δράσεις τριήμερο.
MF8A0902

Η αρχή έγινε την Τετάρτη 13-09-2023 με την πρώτη του ομιλία και την παρουσίαση του πολυπληθούς συνδυασμού του στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στον Ίασμο, παρουσία πλήθους κόσμου.

Δυναμικό ξεκίνημα προεκλογικής εκστρατείας για τον Τζανέρ Ιμάμ

Την επόμενη, Πέμπτη 14-09-2023, επισκέφθηκε τον οικισμό του Σώστη όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και πωλητές και τους καταναλωτές της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς· στη συνέχεια επισκέφθηκε τις δημοτικές υπηρεσίες όπου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους υπαλλήλους και τους δημότες που εξυπηρετούνταν εκείνη την ώρα κα άκουσε τα τρέχοντα προβλήματα που τους απασχολούν· και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό δημοτών στα καταστήματα και στα καφενεία του χωριού. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Σώστη ο Τζανέρ Ιμάμ συνοδευόταν από τους τοπικούς υποψηφίους της Κοινότητας Σώστου.

Τέλος, την Παρασκευή 15-09-2023, ο Τζανέρ Ιμάμ επισκέφθηκε ως επικεφαλής πολυμελούς ομάδας υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Ιάσμου, τον χώρο της λαϊκής αγοράς και τα καταστήματα στον Ίασμο, όπου συνομίλησε με παραγωγούς, πωλητές, επαγγελματίες και δημότες, σε πολύ καλό κλίμα.

Δυναμικό ξεκίνημα προεκλογικής εκστρατείας για τον Τζανέρ Ιμάμ Δυναμικό ξεκίνημα προεκλογικής εκστρατείας για τον Τζανέρ Ιμάμ Δυναμικό ξεκίνημα προεκλογικής εκστρατείας για τον Τζανέρ Ιμάμ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood