Δυναμική πεντάδα υποψηφίων από τη μειονότητα ενισχύει κι άλλο τον Απόστολο Ιωάννου

Πρόκειται για πρόσωπα αγαπητά και αναγνωρίσιμα στην τοπική κοινωνία, και με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Screenshot_1058

Ακόμη πέντε υποψήφιοι από τη μειονότητα επέλεξαν να συστρατευθούν με τον Απόστολο Ιωάννου και την παράταξη “Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών”, στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

Συγκεκριμένα, τα χέρια με τον Απόστολο Ιωάννου, έδωσαν εν όψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, οι:

Οσμάν Ερντάλ, Πρόεδρος Κοινότητας Αρίσβης | Δάσκαλος. Έμπειρος αυτοδιοικητικός, εκλέγεται συνεχώς από το 2010. Δραστήριος και “ασυμβίβαστος”, αποφάσισε να συστρατευτεί με τον Απόστολο Ιωάννου προκειμένου να προσφέρει “όσα στέρησε η παρούσα δημοτική αρχή στον τόπο”, όπως σημειώνουν αμφότεροι.

Πασαλή Οσμάν Χουσεΐν, Πρόεδρος Αμφίων | Από τους πλέον έμπειρους αυτοδιοικητικούς, αποφάσισε να στηρίξει το χωριό του, να στηρίξει τον χωριανό του, να στηρίξει τον τόπο του.

Γιαουρτσή Σεδάτ από το Αρσάκειο | Εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, μένει με την οικογένειά του στο Αρσάκειο. Η παρουσία του στον συνδυασμό εδραιώνει την υπεροχή του.

Αλή Καντήρ από τα Άμφια | Στέλνει μήνυμα ενότητας και ισχύος στο χωριό. Εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, μένει με την οικογένειά του στα Άμφια, ενώ καλλιεργεί και χωράφια.

Ιλιάζ Χαλήλ Ιμπράμ Τζεμάλ από τα Άμφια | Επαγγελματίας οδηγός, εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, μένει μόνιμα με την οικογένειά του στο χωριό, ενώ ασχολείται και με την καπνοκαλλιέργεια.

Σε δήλωσή του ο κ. Ιωάννου τόνισε:

“Η “Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών” είναι η παράταξη που θα κληθεί στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη να βάλει τέλος στην αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τα προβλήματα των πολιτών. Θα κληθεί να κλείσει την αυλαία μιας κακής παράστασης που έδωσε η απερχόμενη διοίκηση που δήθεν θα έκανε…επανεκκίνηση αλλά καταδίκασε τον τόπο στη στασιμότητα και στο πισωγύρισμα.

Η παράταξή μας θα κληθεί να τεθεί μαζί με τους συνδημότες μας, απέναντι σε μια μεγάλη πρόκληση: να οδηγήσει τον Δήμο μας σε μια νέα εποχή. Με πράξεις και έργα, και όχι με λόγια και με υποσχέσεις του αέρα.

Γι΄ αυτό και ο συνδυασμός μας δυναμώνει καθημερινά με συντοπίτες άξιους που εγγυώνται οτι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη για όλους”.  

Δυναμική πεντάδα υποψηφίων από τη μειονότητα ενισχύει κι άλλο τον Απόστολο Ιωάννου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood