Δυναμική αντικυβερνητική συγκέντρωση και πορεία στην Κομοτηνή

Ακούστηκαν συνθήματα όπως «Κουπόνια για το ρεύμα – κουπόνια για φαΐ, σε λίγο θα μας δίνετε κουπόνια για ζωή».
komothnh-apergia-8

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση και στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, ιδιαίτερα από χώρους δουλειάς του δημοσίου όπου σημειώθηκαν αυξημένα ποσοστά συμμετοχής. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Δ.Ο.Υ. Ροδόπης, όπου σε σχέση με την τελευταία απεργία σημειώθηκε διπλάσιο ποσοστό εργαζομένων που απήργησαν.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, η Δάφνη Παυλίδου από τον Σύλλογο Φοιτητών Κοινωνικής Πολιτικής του ΔΠΘ, η Κλειώ Χρυσοχοΐδου από τον Σύλλογο Γυναικών Ροδόπης, ο Γιάννης Λεβέντης από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Ροδόπης, ο Στέφανος Μακρυγιάννης από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης “Οι Τρεις Ιεράρχες”, καθώς και εκπρόσωποι των Σωματείων Μηχανικών Δημοσίου και Εργαζομένων ΕΦΚΑ.

Ομιλίες πραγματοποίησαν η γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής Αμαλία Κασαπαντωνίου, και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης και Πρόεδρος των Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης ο Ενιαίος Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ροδόπης, η ΕΛΜΕ Ροδόπης, και ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης, με συνθήματα όπως: «Κουπόνια για το ρεύμα – κουπόνια για φαΐ, σε λίγο θα μας δίνετε κουπόνια για ζωή», και «Φοιτητές – εργατιά μια φωνή και μια γροθιά» από τους φοιτητές, που ξεχώρισαν με την μαχητική τους συμμετοχή από όλα τα τμήματα της πόλης στο μπλοκ του ΦΣ Κοινωνικής Πολιτικής.

Δυναμική αντικυβερνητική συγκέντρωση και πορεία στην Κομοτηνή Δυναμική αντικυβερνητική συγκέντρωση και πορεία στην Κομοτηνή Δυναμική αντικυβερνητική συγκέντρωση και πορεία στην Κομοτηνή Δυναμική αντικυβερνητική συγκέντρωση και πορεία στην Κομοτηνή Δυναμική αντικυβερνητική συγκέντρωση και πορεία στην Κομοτηνήπηγή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood