Επίσκεψη στη δημοτική αγορά και στο ΚΑΠΗ Κομοτηνής, με υποψηφίους συμβούλους της “Πολη-τικής Ανατροπής”, πραγματοποίησε η επικεφαλής της παράταξης και υποψήφια δήμαρχος, Ελένη Λαφτσή.

Σε δήλωσή της η κ. Λαφτσή, αναφέρει: “Είχαμε μια πολύ φιλική συζήτηση με τους επαγγελματίες σήμερα στη δημοτική αγορά, οι οποίοι ,μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες ,καταφέρνουν και επιβιώνουν, με πολύ προσωπική εργασία. Ακούσαμε με προσοχή τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Εκφράσαμε τη δέσμευσή μας για την αναμόρφωση του χώρου που στεγάζεται η δημοτική αγορά, ώστε να γίνει πιο σύγχρονος, λειτουργικός και κατά επέκταση και πιο ελκυστικός για τους συνδημότες μας, αλλά και τους ίδιους τους επαγγελματίες.

Κατά την επίσκεψή μας στο ΚΑΠΗ Κομοτηνής, συζητήσαμε με ανθρώπους αξιοπρεπείς, απόμαχους της ζωής, που έζησαν σε πολύ πιο δύσκολα χρόνια και συνεχίζουν να στηρίζουν ακούραστοι τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Μάθαμε πολλά από αυτή τη συνάντηση .Κυρίως όμως μάθαμε ότι στη ζωή σημασία έχει να αγωνίζεσαι και να μην τα παρατάς στις δυσκολίες.Τους αξίζει να κάνουμε το καλύτερο γι αυτούς και δεσμευόμαστε ότι θα είναι στις προτεραιότητές μας!”.