Γκάλοπ MRB: Συντριπτικό προβάδισμα Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB, συγκεντρώνει υπερδιπλάσιο ποσοστό προτίμησης από τον Ανδρέα Λοβέρδο και σχεδόν τριπλάσιο από τον Νίκο Ανδρουλάκη.
ΦΩΦΗ 5

Συντριπτικό προβάδισμα καταγράφει η Φώφη Γεννηματά σε δημοσκόπηση της MRB σχετικά με την καταλληλότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, καθώς συγκεντρώνει υπερδιπλάσιο ποσοστό προτίμησης από τον Ανδρέα Λοβέρδο και σχεδόν τριπλάσιο από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ (του 2019), επιλέγουν τη Φ. Γεννηματά σε ποσοστό 56,7%, ενώ τους Α. Λοβέρδο και Ν. Ανδρουλάκη, προτιμά το 24,3% και το 15,9% αντιστοίχως.

Γκάλοπ MRB: Συντριπτικό προβάδισμα Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Στο σύνολο του εκλογικού σώματος η κ. Γεννηματά συγκεντρώνει ποσοστό 29%, ο Ανδρέας Λοβέρδος 20%, και ο Νίκος Ανδρουλάκης – αντίπαλος της κ. Γεννηματά και στην εκλογή ηγεσίας του 2017 – 12,7%. Το 6,9% επιθυμεί κάποιον άλλον, και το αρκετά υψηλό ποσοστό που φτάνει το 30,4% δεν παίρνει θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υψηλότερα ποσοστά του Ανδρέα Λοβέρδου εμφανίζονται μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ και της Ελληνικής Λύσης.

Η Φώφη Γεννηματά εμφανίζει υψηλά ποσοστά μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25.

Οι ερωτηθέντες δίνουν απαντήσεις και για το αν το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να συνεργαστεί με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. «Το ΚΙΝΑΛ σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συνεργαστεί ή να συμμαχήσει με κάποια από τα δύο μεγάλα κόμματα» λέει το 63,6% των ψηφοφόρων του, ενώ «όχι στη συνεργασία» απαντά και το 33,3% του συνόλου των ερωτηθέντων.

Γκάλοπ MRB: Συντριπτικό προβάδισμα Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Γκάλοπ MRB: Συντριπτικό προβάδισμα Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Γκάλοπ MRB: Συντριπτικό προβάδισμα Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

πηγή: protothema.gr

επιμέλεια: inkomotini.news

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood