Δήμος Μαρώνειας-Σαπών | Παρέμβαση Κυριαζίδη για την απ’ ευθείας ανάθεση του έργου αγροτικής οδοποιίας

"Δυστυχώς πολύ γρήγορα ξεχάστηκαν τα λόγια της προεκλογικής περιόδου".
Screenshot_1845
Για ασυνέπεια λόγων και έργων μεταξύ της προεκλογικής περιόδου και αφότου κέρδισε τις εκλογές, εγκαλεί τη νέα διοίκηση του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, όσον αφορά το έργο της αγροτικής οδοποιίας, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Κυριαζίδης.
Συγκεκριμένα, σε παρέμβασή του, αναφέρει:
“Λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές (σ.σ. του περασμένου Οκτωβρίου), σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η παράταξη του κ. Ιωάννου, μέσω του δημοτικού συμβούλου της, Ευάγγελου Βαρνιτσιώτη, πρότεινε, από τότε και στο εξής, την ενοποίηση του έργου της Αγροτικής Οδοποιίας στις Δημοτικές Ενότητες Μαρώνειας και Σαπών, και τη διενέργεια δημοπρασίας, καθώς όπως με θέρμη επιχειρηματολογούσε ο κ. Βαρνιτσιώτης, με αυτόν τον τρόπο, και οικονομικό όφελος θα είχε ο Δήμος, και καλύτερο έργο θα γινόταν.
Πράγματι, η πρόταση έγινε δεκτή ομόφωνα, και στη σύνταξη του προϋπολογισμού για το 2024 που συντάχθηκε από την προηγούμενη διοίκηση, ενοποιήθηκαν οι δύο Δημοτικές Ενότητες και υπολογίστηκε ενδεικτικά ένα ποσό πάνω από τα όρια της ανάθεσης προκειμένου να γίνει δημοπρασία.
Τι έγινε όμως αμέσως μετά τις εκλογές και την αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου; Με συνοπτικές διαδικασίες ξεχάστηκαν όλα. Άρον-άρον τροποποιήθηκε ο προϋπολογισμός, και με απ’ ευθείας ανάθεση το έργο δόθηκε σε εργολάβο της αρεσκείας του κ. Ιωάννου. Δυστυχώς πολύ γρήγορα ξεχάστηκαν τα λόγια της προεκλογικής περιόδου.
Υ.Γ. Και μία ερώτηση προς τον  υπεύθυνο για την αγροτική οδοποιία αντιδήμαρχο: Γνωρίζετε αν ο εργολάβος στον οποίο δώσατε την ανάθεση έχει στην κατοχή του και πραγματοποιεί εργασίες με γκρέιντερ (ισοπεδωτή γαιών);”.
Δήμος Μαρώνειας-Σαπών | Παρέμβαση Κυριαζίδη για την απ' ευθείας ανάθεση του έργου αγροτικής οδοποιίας
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood