Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη εταιρεία “Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ” του Δήμου Κομοτηνής, στο πλαίσιο της υλοποίησης των συνοδευτικών μέτρων της πράξης “ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» – ΚΣ ΡΟΔΟΠΗΣ” του Ε.Π. “Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους – ΤΕΒΑ”, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Ροδόπης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κομοτηνής με Παράρτημα Ρομά, θα υλοποιήσει τα κάτωθι συνοδευτικά μέτρα για τους ωφελούμενους του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

8a35c6e5 screenshot 257

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.
Οι ωφελούμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και να ενημερωθούν σχετικά με το περιεχόμενο και την υλοποίηση των συνοδευτικών μέτρων, στο  Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής (Γ. Μαρασλή 1, Κομοτηνή, 1ος όροφος) από τη Δευτέρα 31/08/2020 έως και την Παρασκευή 11/09/2020 (ώρες 09:00 έως 13:00).