Δήμος Κομοτηνής προς ΝΟΔΕ ΝΔ: Εμείς στηρίξαμε με εξοπλισμό αξίας 102.300 € το Νοσοκομείο μας

"Όταν η μνήμη είναι εντέχνως επιλεκτική".
ΔΩΡΕΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

“Όταν η μνήμη είναι εντέχνως επιλεκτική”. Έτσι τιτλοφορεί το γραφείο Τύπου του Δήμου Κομοτηνής την απάντησή του προς το χθεσινό δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή απαντά στη νομαρχιακή οργάνωση Ροδόπης της ΝΔ, τα εξής:

“Έκπληκτοι διαβάσαμε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες η ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ, με το οποίο ανταπαντά στην κριτική που ασκήθηκε από τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ροδόπης, Δημήτρη Χαρίτου, στην κυβέρνηση, για την ασκούμενη πολιτική της σε σχέση με τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Κι ενώ στο εν λόγω δελτίο Τύπου η Νομαρχιακή Οργάνωση της ΝΔ στον Νομό μας αναφέρει με λεπτομέρειες όλα «τα θετικά σημεία» των κυβερνητικών παρεμβάσεων και ενεργειών, αφιερώνει μία και μοναδική πρόταση, προκειμένου να μνημονεύσει ανώνυμα «τη συνεργασία όλων των θεσμικών φορέων της περιοχής και τις πολύτιμες δωρεές».

Καθώς, όμως, όπως όλοι οι υπόλοιποι που μνημονεύονται στην ανακοίνωση, έτσι και «οι θεσμικοί φορείς» έχουν επωνυμία και οι «πολύτιμες δωρεές» τους έγιναν χωρίς θεσμική υποχρέωση αλλά με γνώμονα την υπηρέτηση του κοινού καλού και της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας, θα ξαναθυμίσουμε στα αγαπητά μέλη της ΝΟΔΕ Ροδόπης, τα δημοσιοποιημένα στοιχεία αυτών των «πολύτιμων δωρεών», καθώς και την επωνυμία του φορέα που τις έκανε!

Ο Δήμος Κομοτηνής αγόρασε και δώρισε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής έναν αυτόματο μοριακό αναλυτή – ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα που εξάγει τάχιστα τα αποτελέσματα – καθώς και έναν  αριθμό αντιδραστηρίων που απαιτούνται για την ανίχνευση του SARS-COV-2, ιού που προκαλεί ο COVID-19, συνολικής αξίας 60.000 ευρώ.

Επίσης, αγόρασε και δώρισε ένα monitor βυσματούμενου τύπου για την παρακολούθηση ζωτικών οργάνων παραμέτρων σε ασθενείς όλων των ηλικιών, δύο αναπνευστήρες εντατικής θεραπείας, και οκτώ  ογκομετρικές αντλίες, συνολικής αξίας 42.300 ευρώ.

Ο Δήμος Κομοτηνής, λοιπόν, αγαπητές κυρίες και αγαπητοί κύριοι της ΝΟΔΕ Ροδόπης, που στις θεσμικές του υποχρεώσεις δεν έχει τη λειτουργία του Νοσοκομείου του Νομού μας, αλλά επέδειξε άμεσα πολιτικά αντανακλαστικά και μειώνοντας άλλες δαπάνες του, στήριξε έμπρακτα με 102.300 ευρώ τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας σ’ αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη υγειονομικά συγκυρία, έχει επωνυμία!

Ο λόγος – όταν εκφέρεται δημόσια – οφείλει να έχει ως κύριο γνώρισμά του την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία. Και φυσικά, η δημόσια μνήμη πρέπει να υπηρετεί αυτές τις αρχές με σταθερότητα και χωρίς επιλεκτικά κριτήρια!”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood