Δήμος Κομοτηνής | Ολοκληρώθηκε μία ακόμη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

1.550 ωφελούμενοι παρέλαβαν προϊόντα σε καθορισμένη ημέρα και ώρα κατόπιν ραντεβού.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΤΕΒΑ

Ολοκληρώθηκε στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής μια ακόμη (τριήμερη) διανομή προϊόντων προς τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ο Δήμος Κομοτηνής είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ροδόπης. 

1.550 ωφελούμενοι παρέλαβαν προϊόντα σε καθορισμένη ημέρα και ώρα κατόπιν ραντεβού. Από αυτούς, 37 άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες καθώς επίσης είναι ηλικιωμένοι, παρέλαβαν τα προϊόντα κατ’ οίκoν. Παρέλαβαν τέσσερις έως έξι σακούλες, ανάλογα με την κατηγορία ωφελουμένου (αριθμός μελών οικογένειας και βρεφικά για τους δικαιούχους).  

Οι ωφελούμενοι παρέλαβαν: νωπό κρέας (μοσχάρι, κοτόπουλο), ελαιόλαδο, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, τοματοπολτό, γραβιέρα, φακές, φασόλια, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων και βρεφικά είδη (μωρομάντηλα, βρεφικές πάνες, γάλα εβαπορέ για παιδιά, κρέμα ρυζάλευρο).  

Στην όλη διαδικασία τηρήθηκαν και αυτή τη φορά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής όπως και από τους ωφελούμενους.

Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, Γιάννης Μουρτίδης, ο οποίος συντόνισε τη διανομή των προϊόντων.

Στην προετοιμασία και τη διανομή των αγαθών, το έργο των υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής συνέδραμαν στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Κομοτηνής και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τα νωπά προϊόντα που περισσεύουν λόγω μη προσέλευσης δικαιούχων, διατίθενται στα πιστοποιημένα συσσίτια του Δήμου Κομοτηνής και της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Δήμος Κομοτηνής | Ολοκληρώθηκε μία ακόμη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ Δήμος Κομοτηνής | Ολοκληρώθηκε μία ακόμη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ Δήμος Κομοτηνής | Ολοκληρώθηκε μία ακόμη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood