Δήμος Κομοτηνής: Οι Πρόεδροι Οικισμών ενημερώθηκαν για προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Σχετικά με τον αγροτικό τομέα.
ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Με Προέδρους των Οικισμών του Δήμου Κομοτηνής συναντήθηκε χθες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κομοτηνής, Ιωάννης Κυριαζής, μετά από πρόσκλησή του.

Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και αφορούσε στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κομοτηνής που σχετίζονται με τον αγροτικό τομέα και αφορούν στην πρόσληψη γνώσεων και στην απόκτηση δεξιοτήτων.

Πρόκειται για τις θεματικές:

  • Χρηματοδοτικά προγράμματα που βρίσκονται σε ισχύ για αγροτικές δραστηριότητες.
  • Νέες εναλλακτικές καλλιέργειες.
  • Αγροτική Επιχειρηματικότητα – Marketing Αγροτικών Προϊόντων.

Δήμος Κομοτηνής: Οι Πρόεδροι Οικισμών ενημερώθηκαν για προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης ΕνηλίκωνΟ κ. Κυριαζής, με την υπεύθυνη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κομοτηνής, Αθανασία Καρανίκα, διερεύνησαν τη διάθεση των προέδρων αλλά και τη δυνατότητα υλοποίησης των προγραμμάτων στους οικισμούς του Δήμου, σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής.

Αναφέρθηκε επίσης η δυνατότητα να οργανωθούν κι άλλες θεματικές, κι εκεί εκδηλώθηκε θερμό ενδιαφέρον για θέματα υγείας και άθλησης.

Όπως επισημάνθηκε, τα προγράμματα απευθύνονται σε όλους τους ενήλικους ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Ο κ. Κυριαζής κάλεσε τους Προέδρους να ενημερώσουν τους κατοίκους, να διερευνήσουν για ενδιαφερόμενους, και αυτοί να συμπληρώσουν αιτήσεις με σκοπό να συγκεντρωθεί μια κρίσιμη μάζα είκοσι ατόμων για να δημιουργηθεί ένα τμήμα, και μετά τον ορισμό του εκπαιδευτή να προχωρήσουν στην έναρξη των μαθημάτων.

Ανέλαβε επίσης να απαντήσει σε μια σειρά ερωτήσεων, εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι οι εισηγητές θα είναι από την περιοχή, επομένως γνωρίζουν την πραγματικότητα της υπαίθρου και τις ανάγκες των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα.

Εκτός από τους συμμετέχοντες Προέδρους η επικοινωνία συνεχίστηκε με όσους δεν μπόρεσαν να παραστούν και η πλειοψηφία εκδήλωσε ενδιαφέρον για την υλοποίηση προγραμμάτων Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Δήμος Κομοτηνής: Οι Πρόεδροι Οικισμών ενημερώθηκαν για προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood